Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 67% korting

Masterclass Tom Hopkins - Mastering the art of Selling

Praktische tips en technieken voor verkoopsucces

Dvd Engels 2008 8717306270953
Laatste exemplaar! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
29,95
9,95
VOORDEEL - 67% korting

Samenvatting

Wat u ook wil verkopen: huizen, financiële diensten, een idee of uzelf, de praktische tips op deze dvd van sales expert Tom Hopkins kunnen u goed van dienst zijn om het verkoopproces makkelijker te doorlopen en de deal professioneel te sluiten.

De volgende verkoopthema's komen aan bod:
- Effectieve vragen die mensen overtuigen te kopen
- De 10 grootste angsten van potentiële klanten
- Acht angstopwekkende woorden en geruststellende vervangers
- Vijf technieken om een goede eerste indruk te maken
- De kunst van het succesvol sluiten van de deal

Naast een informatiebron over het verkoopproces kan Tom Hopkins met zijn energieke presentatiestijl en anekdotes zeker ook voor velen een inspiratiebron zijn.

Tom Hopkins is een van de bekendste verkoopexperts in de wereld. Hij schreef maar liefst twaalf boeken over 'sales' waaronder 'How to Master the Art of Selling' waarvan meer dan 1,5 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Overige informatie
- Speelduur 48 min.
- Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
- PAL 16:9, DVD5, Stereo
- Directed by Clint Atterberry

Specificaties

ISBN13:8717306270953
Trefwoorden:verkopen
Taal:Engels
Bindwijze:dvd
Aantal pagina's:48
Uitgever:B-motion
Druk:1
Hoofdrubriek:Reclame en verkoop

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Tom Hopkins

Tom Hopkins is de belichaming van verkoopsucces. Toen hij 27 jaar oud was, werd hij miljonair; vandaag de dag is hij directeur van zijn eigen bedrijf en verkoopt hij verkoopvaardigheden aan mensen die hun potentieel ten volle willen benutten in het leven. Dertig jaar geleden beschouwde Tom Hopkins zichzelf als een mislukking. Hij was na drie maanden met zijn studie gestopt en werkte de daaropvolgende anderhalf jaar in de bouw. Omdat hij dacht dat er een betere manier moest zijn om zijn brood te verdienen, werd hij verkoper en begon aan de moeilijkste periode van zijn leven. Zes maanden lang verdiende hij gemiddeld 40 euro per maand en raakte hij steeds dieper in de schulden (en in algehele wanhoop). Hij investeerde zijn laatste geld in een verkooptraining van vijf dagen die zijn leven voor altijd zou veranderen. De zes maanden daarna verkocht Hopkins voor meer dan een miljoen euro aan kleine, goedkope huizen. Toen hij 21 jaar oud was, won hij de bekende SAMMY-trofee van het Los Angeles Sales and Marketing Institute en begon hij records te vestigen die vandaag de dag nog standhouden. Vanwege zijn unieke gave om zijn enthousiasme voor het beroep van verkoper en de succesvolle technieken die hij ontwikkelde, over te brengen op anderen, begon Hopkins in 1974 seminars te geven. Al gauw trainde hij 10.000 verkopers per maand en werd hij bekend als 's werelds beste verkooptrainer. Tegenwoordig presenteert hij als directeur van Tom Hopkins International 75 seminars per jaar aan ongeveer 10.000 mensen uit de hele wereld. Hij is een pionier op het gebied van cursussen op geluids- en videoband, speciaal bedoeld voor mensen die seminars niet kunnen bijwonen of naderhand stof willen herhalen. Meer dan een miljoen mensen maken dankbaar gebruik van deze uitstekende banden, die onophoudelijk worden bijgewerkt en wordne gezien als de meest effectieve programma's voor verkooptraining die ooit zijn gemaakt. Tom Hopkins heeft zes andere boeken op zijn naam staan, waaronder de bestseller 'How to Master the Art of Selling', waarvan meer dan 1,2 miljoen exemplaren zijn verkocht, in 8 talen en 27 landen. Hopkins is lid van d eAmerikaanse National Speakers Association en een van de weinige mensen aan wie deze organisatie ooit de Council of Peers Award for excellence heeft toegekend. Hij opent als spreker veel congressen en is een veelgeziene gast op televisie en radio.

Andere boeken door Tom Hopkins

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Masterclass Tom Hopkins - Mastering the art of Selling