Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

KoersKaart - Van werkstress naar werkplezier

Spel (h) Nederlands 2014 8717953100931
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Hoe zorg je dat je met plezier je werk doet? Wat helpt is: goed met stress omgaan. Stress is normaal. Maar te veel stress maakt ziek. Daarom is het goed om over stress te praten. Want stress is voor iedereen anders. Na het spelen van deze 'KoersKaart' weet je beter wat jij en anderen nodig hebben om plezierig te werken.

Deze 'KoersKaart' is in co-creatie tot stand gekomen met steun van het programma Duurzame Inzetbaarheid van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daarnaast hebben Philips, Rijkswaterstaat, Prof. dr. Willem van Rhenen (Nyenrode, Arboned), Prof. dr. Aukje Nauta (Universiteit van Amsterdam, Factor Vijf) en Cristel van de Ven (Factor Vijf) hun expertise geleverd vanuit praktijk en theorie.

Iedere 'KoersKaart' is gebaseerd op de volgende principes:
- Bespreek samen 1 thema op 1 M2 in 2 uur tijd
- Zelforganiserend: jullie faciliteren zelf het goede gesprek van begin tot eind.
- 4 tot 8 deelnemers per kaart en oneindig op te schalen met meer kaarten.
- Doorloop samen de vragenstructuur en notuleer direct op de 'KoersKaart'.
- Bepaal samen de koers en vertaal deze in concrete acties.

Let op! Alles wat je nodig hebt staat op de 'KoersKaart'. Jullie kunnen direct van start en er is geen handleiding nodig. De 'KoersKaart' is voor eenmalig gebruik, net als elk goed gesprek.

Specificaties

ISBN13:8717953100931
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Uitgever:Koerskaart
Druk:1
Verschijningsdatum:16-10-2014
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Willem van Rhenen

Willem van Rhenen is hoogleraar engagement and productivity aan de Business Universiteit Nyenrode. Hij behaalde zijn doctorstitel met het proefschrift From stress to engagement (Van stress naar bevlogenheid). Tevens is hij als bedrijfsarts en executive consultant werkzaam bij ArboNed. Ook vervult Willem van Rhenen sinds 2011 een rol als Ombudsman bij PostNL.

Andere boeken door Willem van Rhenen

Over Aukje Nauta

Prof. Dr. Aukje Nauta is bijzonder hoogleraar 'Employability in werkrelaties' aan de Universiteit van Amsterdam en partner van organisatieadviesbureau Factor Vijf. Ze publiceert, spreekt en doceert regelmatig over onderwerpen als inzetbaarheid, arbeidsrelaties en sociale innovatie. Ook adviseert zij bedrijven en instellingen over deze onderwerpen. Ze is de auteur van Nooit meer doen alsof. Zij werkte hiervoor in advies- en onderzoeksfuncties bij Randstad HR Solutions, TNO Arbeid en de Rijksuniversiteit Groningen.

Andere boeken door Aukje Nauta

Over Sietse Rauwerdink

Sietse Rauwerdink is founding partner van De Koers | Strategische Conversaties. Als geestelijk vader van het concept KoersKaart weet hij mensen in organisaties weer met elkaar in gesprek te brengen.

Andere boeken door Sietse Rauwerdink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        KoersKaart - Van werkstress naar werkplezier