Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De toekomst is al begonnen

Ingenaaid Nederlands 2015 9781291648751
Voormalig top 100Totaal 1 dag
Niet leverbaar.
22,93

Samenvatting

Een eerdere versie van dit boek verscheen onder de titel: Sneller, Beter, Goedkoper, Gemakkelijker, Gelukkiger?

Wat gaat de ICT revolutie ons allemaal nog brengen? Het nieuwe boek 'De toekomst is al begonnen' van Peter van der Wel laat dat zien. Niet door een losse verzameling voorspellingen te presenteren, maar door lijnen door te trekken uit het verleden. Al eeuwen gaat informatie steeds sneller, beter, goedkoper en gemakkelijker de wereld rond. Dat heeft al grote gevolgen gehad voor de wereld en voor de manier waarop wij leven, maar dat staat nog niet in verhouding tot wat er nog allemaal te gebeuren staat. Dit boek is daarmee onmisbaar voor iedereen die wil weten en begrijpen wat er nog voor ontwikkelingen op ons afkomen.

Peter van der Wel houdt van de toekomst. Als futuroloog en econoom publiceert en presenteert hij al meer dan 20 jaar over de toekomst. Dit boek is meer dan zomaar een kijkje in die onbekende toekomst. Het is de vrucht van meer dan 20 jaar onderzoek.

Specificaties

ISBN13:9781291648751
Trefwoorden:toekomst, trends
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Uitgever:Futurevision
Verschijningsdatum:28-1-2015
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Peter van der Wel

Peter van der Wel heeft jarenlang gewerkt als organisatieadviseur bij ondermeer Deloitte en Rijnconsult. Tegenwoordig geeft hij als futuroloog en econoom inspirerende lezingen en presentaties over de toekomst. Peter was voorzitter en penningmeester van de Dutch Future Society (2013–2018), het Nederlandse netwerk van toekomstverkenners en trendonderzoekers dat zich inzet om het vak verder te ontwikkelen en meer gebruik te maken van toekomstverkennen in de samenleving

Andere boeken door Peter van der Wel

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De toekomst is al begonnen