Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

The Speed of Trust

Live Presentation - Abridged edition 3 cd's

Audio-cd Engels 2012 9781455893423
Niet leverbaar.

Samenvatting

In this powerful audio book, Stephen M.R. Covey articulates why trust has become the key leadership competency of the new global economy.

Covey convincingly makes the case that trust is a measurable accelerator to performance and that when trust goes up, speed also goes up while cost comes down, producing what Covey calls a "trust dividend." Covey reveals the 13 Behaviors common to high-trust leaders throughout the world and demonstrates actionable insights that will enable you to shift your behavior to increase trust in all your relationships.

Like a ripple in the pond, The Speed of Trust begins within each of us personally, continues into our relationships, expands into our organizations, and ultimately encompasses our global society.

Specificaties

ISBN13:9781455893423
Taal:Engels
Bindwijze:audio-cd
Uitgever:FranklinCovey
Druk:1
Verschijningsdatum:1-4-2012
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Stephen Covey

Stephen Covey is overleden op 16 juli 2012. Covey was directeur bij het Covey Leadership Center in Utah en hij wordt gezien als bijzondere managementauteur met verdiende goeroestatus. Natuurlijk is hij voor iedereen de auteur van 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap' (proactief, doelgericht, prioriteiten stellend, synergie zoekend, empathisch, winst uit diversiteit halend, en rust nemend) en zal dat vermoedelijk ook wel blijven. Niet dat Covey daarmee tekort wordt gedaan, gelet op het telkens terugkerende thema 'effective', maar wel dat een ander belangrijk thema wat ondersneeuwt. En dat is menselijkheid. Covey spreekt in dit verband van 'het derde alternatief', niet geheel toevallig ook de titel van zijn laatste boek. Niet vechten, ook niet vluchten, maar zoeken naar een gezamenlijke oplossing. En die vind je door synergie, empathie en bescheidenheid te combineren. In zijn eigen woorden: 'Bij conflicten zijn we gewend om te denken in termen van “mijn versus jouw”. Mijn team is goed, het jouwe is slecht. Wie op deze manier denkt, ziet maar twee alternatieven voor een oplossing. Maar je kunt ook kijken of er een uitkomst mogelijk is die beter is dan beide opties, en ons allebei naar een hoger plan tilt. Met zo'n derde alternatief kunnen we niet alleen problemen oplossen, maar ook de toekomst transformeren.' Waarmee succes, toch de rode draad in zijn werk, naar een hoger plan wordt getild. En wel van persoonlijk naar gemeenschappelijk niveau. Succes als resultaat van een gemeenschappelijke oplossing.

Andere boeken door Stephen Covey

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The Speed of Trust