Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Voor mijn broer(tje)

Een boekje over ons

Gebonden NL 2018 9789000363858
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Uniek, persoonlijk album om zelf te maken en cadeau te geven aan je broer(tje)

Kattenkwaad dat jullie samen uithaalden, de grootse toekomstplannen die jullie smeedden en hoe jullie er voor elkaar waren in moeilijke tijden. Voor mijn broer(tje), een boekje over ons is een mooi vormgegeven cadeauboekje om zelf te vullen met alle bijzondere momenten die jullie samen hebben beleefd.

Bestsellerauteur Elma van Vliet helpt je met creatieve opdrachten, grappige multiplechoicevragen en ruimte voor foto’s en aandenkens bij het maken van jullie persoonlijke bundeling van hoogtepunten, slappe lach-momenten en onvergetelijke anekdotes.

Voor mijn broer(tje) is een eenvoudige, originele en creatieve manier om je broer(tje) te laten weten hoe onmisbaar hij voor je is. Het resultaat is een prachtige basis voor heerlijke gesprekken met je broer(tje) over toen, nu en later. Om voor altijd te bewaren en nog vaak doorheen te bladeren.

Ook in deze serie: Voor mama, Voor papa, Voor oma, Voor opa, Voor mijn zus(je) en Voor een lief vriendinnetje.

Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel eens-serie. Toen ze in 2001 te horen kreeg dat haar moeder ernstig ziek was, realiseerde ze zich dat er nog zoveel vragen waren die ze haar wilde stellen. Daarom maakte zij het boek Mam, vertel eens. Door het maken van dit boek ontdekte ze haar passie voor het helpen van mensen bij het maken, delen en bewaren van herinneringen. Haar boeken en non-boeken staan bekend om de mooie vormgeving, de inspirerende vragen en de gesprekken die erdoor ontstaan. Wereldwijd zijn er nu meer dan vier miljoen mensen die met de hulp van Elma hun eigen verhalen schrijven. Zie ook www.elmavanvliet.nl

Specificaties

ISBN13:9789000363858
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:80
Uitgever:Spectrum
Verschijningsdatum:5-9-2018

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Voor mijn broer(tje)