Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789001299095. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
,

Grondslagen Ondernemingsrecht

Paperback Nederlands 2024 9789001033583
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑07‑2024
90,95

Samenvatting

- Helder en actueel overzicht van ondernemingsrecht;
- legt ondernemingsrecht uit aan de hand van juridische problemen en toetst oplossingen aan de wet;
- houdt (waar mogelijk) rekening met toekomstige wettelijke regelingen, waaronder het wetsvoorstel modernisering personenvennootschappen.
Grondslagen Ondernemingsrecht vormt al meer dan dertig jaar een toonaangevend en sterk juridisch fundament voor studenten van opleidingen in diverse domeinen. Het boek biedt een actueel en toepassingsgericht overzicht van het ondernemingsrecht, het insolventierecht en het burgerlijk procesrecht.
In deze herziene, dertiende editie zijn voorbeelden en vragen geactualiseerd. Jurisprudentie is bijgewerkt en wetswijzigingen zijn verwerkt.

Doelgroep
Grondslagen Ondernemingsrecht is geschikt voor opleidingen waarvan ondernemingsrecht onderdeel is, zowel in de propedeuse- als de hoofdfase. In Grondslagen Ondernemingsrecht staat het ondernemingsrecht, het insolventierecht en het burgerlijk procesrecht centraal.

Digitaal materiaal
Dit boek is ook beschikbaar in studiemeister. Studenten gaan hiermee actiever aan de slag met het studiemateriaal, waardoor jij weer toekomt aan verdieping in de les. Studiemeister biedt meer flexibiliteit dan het boek. Als docent stel je het lesmateriaal op maat samen. Studenten bepalen vervolgens zelf op welke manier zij willen studeren: met het boek of digitaal. Dat zorgt voor activering en betrokkenheid.

Specificaties

ISBN13:9789001033583
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:380
Uitgever:Noordhoff
Druk:13
Verschijningsdatum:1-8-2024
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Grondslagen Ondernemingsrecht