Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Topcases NIMA-A

Ingenaaid Nederlands 1996 9789001651930
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Een goede voorbereiding op het NIMA-A-examen is het halve werk. Natuurlijk moet een examenkandidaat de marketingtheorie goed bestudeerd hebben, omdat het examen uit verschillende onderdelen bestaat die vooral deze cognitieve kennis toetsen. Daarbij wordt gebruikgemaakt van meerkeuzevragen die deels gebaseerd zijn op enkele 'mini-cases'. Het grootste struikelblok voor de meeste examenkandidaten is echter het zogenaamde A2-gedeelte van het examen. In dat deel wordt de kandidaten een 'maxi-case' voorgelegd, aan de hand waarvan een aantal open vragen worden gesteld.
Topcases NIMA-A richt zich uitsluitend op dat belangrijke A2-gedeelte. Dat wil zeggen dat er in deze uitgave geen meerkeuzevragen zijn opgenomen. Het boek bevat een aantal zorgvuldig geselecteerde maxi-cases van examens uit de afgelopen jaren. Deze cases toetsen niet alleen de cognitieve kennis van de marketingtheorie, maar vooral het inzicht. Door het zelfstandig uitwerken van de cases doet men ervaring op in het oplossen en beantwoorden van deze cases.
Uiteraard zijn niet alleen de caseteksten en de daarop betrekking hebbende vragen in dit boek opgenomen, maar ook de NIMA-uitwerkingen zoals deze door de NIMA-A-examencommissie zijn samengesteld. Dit betekent dat men zelf kan toetsen of de case voldoende of onvoldoende is uitgewerkt. Bovendien wordt bij een groot aantal uitwerkingen een nadere toelichting gegeven, waarmee weer een terugkoppeling plaatsvindt naar de theorie. Op deze manier kan men zich optimaal op het A2-deel van het NIMA-A-examen voorbereiden.

Specificaties

ISBN13:9789001651930
Trefwoorden:nima, NIMA-A
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:193
Uitgever:Noordhoff
Hoofdrubriek:Marketing

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Topcases NIMA-A