Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Bedrijfsadministratie met Excel

Basiscursis bedrijfsadministratie met behulp van digitale didactiek

Paperback Nederlands 2014 9789001836696
Niet leverbaar.
30,95

Samenvatting

'Bedrijfsadministratie met Excel' is een basiscursus Bedrijfsadministratie voor hbo-studenten die zich de basisprincipes van bedrijfsadministratie eigen willen maken. De methode sluit aan bij een digitale boekhoudomgeving, zonder dat ervaring met boekhoudpakketten nodig is. Ook geschikt voor herhaling en verdieping, voor individueel gebruik of in groepen. Kan zelfstandig worden ingezet, maar ook als aanvulling op Boekhouden geboekstaafd. Kent een logische opbouw, met veel gevarieerde oefeningen.

De student leert bij de administratie gebruikmaken van het handige spreadsheetprogramma Excel. Bedrijfsadministratie met Excel biedt de student inzicht in de logische samenhang tussen opeenvolgende fasen van het boekhoudkundig model. De totale doorlooptijd is ongeveer 40 uren. Vervolgens is een overstap naar een geautomatiseerd boekhoudpakket, zoals Accountview, Exact, King of UNIT4 Multivers, vrij eenvoudig.

Deze vierde druk is gebaseerd op Excel 2010, is aangepast aan de actuele BTW-percentages en is uitgebreid met extra herhalingsopdrachten.

'Bedrijfsadministratie met Excel' is geschikt voor diverse hbo- en mbo-opleidingen.

Met de Campuz Card krijgt de student toegang tot de ondersteunende website. Daar vindt de student onder andere meerkeuzevragen en Excelbestanden. Voor de docent zijn er toetsvragen.

Waarom kiezen voor 'Bedrijfsadministratie met Excel'?
-complete basiscursus bedrijfsadministratie - voor individueel gebruik en groepen;
-maakt slim gebruik van de voordelen van een digitale leeromgeving;
-geen voorkennis nodig - geschikt voor zelfstudie.

Specificaties

ISBN13:9789001836696
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:106
Uitgever:Noordhoff
Druk:4
Verschijningsdatum:27-5-2014
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Wim Broerse

Drs. Wim Broerse is al meer dan dertig jaar docent aan de Saxion Hogeschool, op dit moment als docent Management Control en Financial Accounting bij de opleiding International Finance and Accounting. Daarnaast is hij afstudeerbegeleider, lid van de kenniskring lectoraat Ondernemen in de Zorg en lid van de Commissie Beoordeling Onderzoeks- en Adviesopdracht. Hij schrijft al ruim zestien jaar voor Noordhoff Uitgevers en is onder andere een van de auteurs van Boekhouden Geboekstaafd.

Andere boeken door Wim Broerse

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bedrijfsadministratie met Excel