Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Rekenen en wiskunde in de praktijk. Kennisbasis

Paperback Nederlands 2016 9789001866334
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Deze nieuwe uitgave in de succesvolle serie Rekenen en wiskunde in de praktijk bereidt pabo-studenten voor op de toetsing van de kennisbasis rekenen-wiskunde. Het boek bevat meer dan 400 oefenopgaven, die aansluiten bij de toetsdoelen, en presenteert en bespreekt die oefenvragen per domein.

Waarom kiezen voor Rekenen en wiskunde in de praktijk. Kennisbasis?
-meer dan 400 toetsvragen op het niveau van de kennisbasistoets rekenen-wiskunde;
-hoog niveau voor een optimaal studierendement;
-handige ondersteunende website met extra toets- en oefenmateriaal.

In het boek komen vijf domeinen aan bod: getallen, verhoudingen, meten, meetkunde en verbanden. Studenten kunnen hun kennis van ieder onderwerp afzonderlijk toetsen, opfrissen en bijspijkeren. Rekenen en wiskunde in de praktijk. Kennisbasis besteedt daarnaast uitgebreid aandacht aan een aantal belangrijke thema's. Dit zijn: talstelsels, priemgetallen, grootste gemene deler (GGD) en kleinste gemene veelvoud (KGV), deelbaarheid, verhoudingen vergelijken en meetkundige figuren. Het boek eindigt met een hoofdstuk over problemen oplossen en een begrippenregister, waarin alle begrippen die studenten moeten kennen zijn opgenomen.

Rekenen en wiskunde in de praktijk. Kennisbasis is geschreven voor pabo-studenten. Het boek sluit goed aan op de serie Rekenen-wiskunde in de praktijk, waarin de didactiek ter sprake komt, maar kan ook gebruikt worden naast andere studieboeken rekenen-wiskunde voor de pabo.

Op de ondersteunende website vinden studenten drie complete toetsen, die qua opzet vergelijkbaar zijn met de landelijke kennisbasistoets, en kernachtige toelichtingen bij de opgaven in het boek. Docenten kunnen gebruikmaken van Toets-op-maat.

Specificaties

ISBN13:9789001866334
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:312
Uitgever:Noordhoff
Druk:1
Verschijningsdatum:13-6-2017
Hoofdrubriek:Schoolboeken

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Rekenen en wiskunde in de praktijk. Kennisbasis