Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties-opgaven

Paperback Nederlands 2019 9789001900069
Verkooppositie 6061
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

- Uitdagende en praktische opgaven bij Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties;
- ruime aandacht voor de context waarin een bedrijfseconomisch vraagstuk zich voordoet;
- online toegang tot o.a. begrippentrainers, webcolleges en hoogwaardig docentenmateriaal.

Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties geeft studenten inzicht in de (context van) bedrijfseconomische vraagstukken die een rol spelen bij het besturen van organisaties, aan de hand van werkelijke gegevens van bestaande ondernemingen.

Het opgavenboek bevat standaardopdrachten met een oplopende moeilijkheidsgraad en de uitwerkingen. De stof is voorzien van een groot aantal voorbeelden. Op de bijbehorende website staan opgaven en casussen die specifiek gaan over de verschillende dienstensectoren. Deze herziene, zevende editie van het opgavenboek is uiteraard volledig aangepast aan het geactualiseerde hoofdboek.

Bij dit studieboek hoort een rijke digitale leeromgeving, Prepzone. Met Prepzone kunnen studenten zich slim voorbereiden op tentamens dankzij oefentoetsen, video’s en begrippentrainers. Ze krijgen twee jaar toegang tot Prepzone met de code voor in hun nieuwe boek. Docenten kunnen met Prepzone profiteren van extra lesmateriaal, opdrachten, collegesheets en casuïstiek door in te loggen met hun Noordhoff-docentaccount.

Bij dit boek kunnen docenten bovendien zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl. Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten. Ook zijn er extra, afgeschermde, toetsvragen beschikbaar waar studenten niet mee kunnen oefenen.

Toetsen kunnen geëxporteerd worden naar diverse formats. Deze uitgave is bedoeld voor de opleidingen bedrijfskunde, bedrijfseconomie, MER en accountancy.

Specificaties

ISBN13:9789001900069
Trefwoorden:bedrijfseconomie
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:368
Uitgever:Noordhoff
Druk:7
Verschijningsdatum:6-5-2019
Hoofdrubriek:Organisatiekunde

Lezersrecensies

4.2 van de 5
5 stemmen
0
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties-opgaven