Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789012401418. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

Teksten Regelingen Leerplicht - editie 2019

Paperback Nederlands 2019 9789012403566
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Deze uitgave actualiseert de vorige versie van 2018. De pocket bevat niet alleen de tekst van de Leerplichtwet 1969 en haar uitvoeringsvoorschriften zoals geldend per 1 januari 2019, maar ook de op die datum geldende teksten uit andere wetten, besluiten, regelingen en richtlijnen die betrekking hebben op onderwerpen die met het leerrecht en de leerplicht samenhangen. Te denken valt aan bepalingen over toelating, in- en uitschrijving, schooltijden, aanpak schoolverzuim, voortijdig schoolverlaten e.d.

Heeft u met leerplicht te maken omdat u leerplichtambtenaar bent of werkzaam bij de Raad voor de Kinderbescherming of justitie of de advocatuur, of omdat u schoolbestuurder bent, of schoolleider, beleids- of stafmedewerker onderwijs, student of ouder? Dan is deze uitgave voor u een handzame en actuele informatiebron.

Aanduidingen in de kopregel en in de marge vergemakkelijken het opzoeken. In de voetnoten wordt u, waar nodig, doorverwezen naar elders in de uitgave opgenomen besluiten of regelingen. Ook treft u daar wijzigingen in aan die naar verwachting binnen afzienbare tijd na het in druk verschijnen van deze uitgave in werking zullen treden. Verder is dat de plaats waar u legislatieve opmerkingen over de wetteksten kunt verwachten.

Deze tekstverzameling is onmisbaar en handig in situaties waarin u niet in de gelegenheid bent of de tijd hebt om de teksten online te raadplegen of om de informatie op te doen die u hier in de voetnoten aantreft.

Specificaties

ISBN13:9789012403566
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:426
Uitgever:Sdu
Druk:1
Verschijningsdatum:6-2-2019
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:
Jongbloed:Onderwijsrecht

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

Inhoudsopgave zie inkijkexemplaar

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Teksten Regelingen Leerplicht - editie 2019