Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , e.a.

Arbeidsrecht voor de overheid verklaard - Editie Rijk 2021/1

Inclusief Cao Rijk

Paperback Nederlands 2020 9789012406529
Verkooppositie 4516168 dagen in de top 100
Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen

Samenvatting

De normalisering van de rechtspositie van ambtenaren is sinds 1 januari 2020 een feit. Het grootste deel van de Nederlandse ambtenaren heeft zijn bijzondere status verloren. Zijn positie is gelijkgetrokken met die van werknemers in de marktsector, waardoor de ambtenaar een ‘gewone werknemer’ is geworden en voor hem het civiele arbeidsrecht is gaan gelden.

Met de derde druk van dit boek hopen wij u nog meer op weg te helpen in het civiele arbeidsrecht dat per 1 januari 2020 door inwerkingtreding van de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) ook nog eens ingrijpend is gewijzigd. Het boek heeft een praktische insteek en is een handvat voor de dagelijkse praktijk. Met name geschikt voor HR-professionals en leidinggevenden werkzaam in de publieke sector die te maken hebben met de Wnra. In deze derde druk zijn de eerste rechterlijke uitspraken over de genormaliseerde ambtenaar verwerkt

Deze uitgave verschijnt halfjaarlijks. Zo bent u altijd gegarandeerd van actuele informatie op het gebied van wet- en regelgeving, inclusief de Cao-mutaties. Deze editie is bijgewerkt tot 15 oktober 2020.

Specificaties

ISBN13:9789012406529
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:780
Uitgever:Sdu juridisch
Druk:1
Verschijningsdatum:15-12-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Steven Jellinghaus

Dr.mr. Steven Jellinghaus (1969) is advocaat-partner en register-mediator verbonden aan De Voort Advocaten & Mediators te Tilburg. Aldaar richt zijn praktijk zich op de collectieve aspecten van het arbeidsrecht en het sportrecht. Tevens is hij als universitair docent verbonden aan het departement sociaal recht en sociale politiek van de Universiteit van Tilburg. In 2003 is hij daar gepromoveerd op het onderwerp harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, in het bijzonder na fusie en overname. Hij heeft vele publicaties op zijn naam en verzorgt regelmatig post-academisch onderwijs.

Andere boeken door Steven Jellinghaus

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Arbeidsrecht voor de overheid verklaard - Editie Rijk 2021/1