Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Re-inventing business

hoe bedrijven hun business-model innoveren

E-book Epub Nederlands 2013 9789023251477
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Moet ik mijn businessmodel innoveren? Wie zich dat afvraagt, zal weinig hebben aan dit boek. Re-inventing business gaat er namelijk vanuit dat businessmodel-innovatie vanzelfsprekend is en een voorwaarde voor zakelijk succes. Echter, één op de drie bedrijven verwaarloost zijn businessmodel. Dit boek concentreert zich op het hoe en wanneer van businessmodel-innovatie. Het biedt managers recepten om de concurrentie te slim af te zijn en helpt ze te kiezen tussen verbetering van het bestaande businessmodel of radicale vernieuwing ervan. Eigen onderzoek en casuïstiek uit binnen- en buitenland schragen de conclusies. Een panel van Nederlandse topmanagers formuleert de dos-and-donts van businessmodel-innovatie.
Bent u benieuwd hoe uw organisatie meer rendement kan halen uit businessmodellen?
Vul dan de businessmodel-innovatiescan in op: www.managementstudies.nl/businessmodel en ontvang een op uw organisatie toegesneden rapportage.
`Businessmodellen verouderen steeds sneller. U moet dit boek echt lezen om uw businessmodel succesvol te veranderen.
Guido Dierick, CEO NXP Nederland
`Re-inventing business laat op een unieke manier zien wat er achter de schermen gebeurt bij het veranderen van je businessmodel.
Goof Hamers, president-directeur IHC Merwede
`Re-inventing business inspireert en zet managers aan tot actie en reflectie.
Hans Smits, CEO Havenbedrijf Rotterdam
`Het aanpassen aan een veranderende wereld (`survival of the fittest) vereist het steeds opnieuw uitvinden van het eigen businessmodel en is een majeure leiderschapsuitdaging. Dit boek kan u daarbij helpen.
Feike Sijbesma, CEO DSM
`Een absolute aanrader voor managers die hun organisaties willen laten groeien en ontwikkelen.
Jeffrey Tierie, CEO Claymount Technologies Group
`Het boek geeft goed weer hoe managers de twee varianten van businessmodelinnovatie, verfijnen en vernieuwen, kunnen verwezenlijken.
Carlo van de Weijer, vice-president Traffic Solutions TomTom

Specificaties

ISBN13:9789023251477
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:none
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:207
Druk:1
Verschijningsdatum:26-6-2013
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Henk Volberda

Prof. Dr. Henk Volberda is hoogleraar Strategisch management en ondernemingsbeleid aan de RSM, Erasmus University. Hij schreef ondermeer het internationaal veel geprezen boek Building the Flexible Firm, in het Nederlands uitgegeven onder de titel De flexibele onderneming.

Andere boeken door Henk Volberda

Over Frans van den Bosch

Prof. dr. ing. Frans A.J. Van Den Bosch is als (emeritus) hoogleraar Management Wisselwerking tussen Organisaties en Omgeving verbonden aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Hij is onder meer themacoördinator van INSCOPE – Research for Innovation. Zijn huidige activiteiten omvatten met name de begeleiding van promovendi, afstudeeronderzoek en het verrichten van wetenschappelijk onderzoek, onder meer naar management- en sociale innovatie.

Andere boeken door Frans van den Bosch

Over Kevin Heij

Drs. ing. Cornelis V. (Kevin) Heij is projectmanager bij INSCOPE – Research for Innovation en is als PhD-kandidaat verbonden aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Na zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de TH Rijswijk en Business Administration aan de Erasmus Universiteit onderzoekt hij hoe zowel technologische en niet-technologische innovaties het concurrentievermogen van organisaties versterken.

Andere boeken door Kevin Heij

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Re-inventing business