Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Playing Big

Vind je stem, je boodschap, je missie

Paperback Nederlands 2015 9789023492641
Dit product is niet meer leverbaar

Samenvatting

In 'Playing Big' roept Tara Mohr elke vrouw op om zichzelf niet langer klein te houden maar haar ware ambities en motivaties te onderzoeken en te realiseren. Tara’s jarenlange ervaring op het gebied van mindfulness, coaching en welzijn, gecombineerd met diepgaand onderzoek op wetenschappelijk en spiritueel vlak, resulteerde in de ontwikkeling van Playing Big, een baanbrekend leiderschapsprogramma voor vrouwen.

In tien heldere stappen laat Tara Mohr zien hoe je kunt luisteren naar je innerlijke mentor en ze levert realistische en praktische handvatten om zelfkritiek het zwijgen op te leggen en je roeping te ontdekken.

Specificaties

ISBN13:9789023492641
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:352
Uitgever:De Bezige Bij
Druk:1
Verschijningsdatum:2-3-2015

Expertrecensies (1)

Veronique Kilian | 16 januari 2017
Op haar vijftiende initieert Tara Mohr al een hervorming op haar school door Engelse literatuur, geschreven voor en door vrouwen, op de boekenlijst te laten plaatsen. Literatuur die voorheen ontbrak. Playing Big is een werkboek voor vrouwen die groot willen denken oftewel ‘hoog spel willen spelen’.Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Tara Mohr

Tara Mohr is een veelgevraagd coach, spreker en schrijfster. Zij haalde een MBA aan Stanford University en is sinds 2010 columniste voor The Huffington Posst. Ook is ze regelmatig te gast in populaire tv-shows en schrijft ze voor Harvard Bussiness Review en The Financial Times.

Andere boeken door Tara Mohr

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Playing Big