Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

HabitHacking

De sleutel om dagelijks gedrag te veranderen

Paperback Nederlands 2022 9789024444892
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑06‑2023

Samenvatting

Zo kun je wél vaste gewoonten doorbreken.

Het meeste van ons gedrag gaat op de automatische piloot, maar zou het niet geweldig zijn als we die piloot voor ons laten werken? Gewoontes aan- of afleren hoeft niet moeilijk te zijn, je moet alleen weten hoe je dit op de juiste manier moet aanpakken. Het probleem is echter dat maar weinig mensen echt weten hoe dit moet.

Wilskracht, herhaling, motivatie, 21-dagenchallenges, straffen, cold turkey gaan... In HabitHacking wordt op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten afscheid genomen van schadelijke misvattingen. De zilveren kogel blijkt niet één enkele techniek te zijn.

Door jouw gedrag te ontleden in een paar heldere onderdelen en daar stap voor stap mee aan de slag te gaan, wordt er een aanpak gegeven waar je zelf mee aan de slag kunt. Je krijgt praktische inzichten en simpele tips om nieuwe gewoonten te ontwikkelen of om slecht gedrag voorgoed de deur te wijzen.

HabitHacking helpt je om dagelijks meer te halen uit jouw leven – en dat van anderen.

Specificaties

ISBN13:9789024444892
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:220
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:1-6-2023
ISSN:

Over Job ten Bosch

Job ten Bosch (MscBA, ing.) is al meer dan 16 jaar expert op het gebied van gedrag en persoonlijke ontwikkeling. Als ondernemer is hij directeur bij trainingsbureau Debatrix. Daar ontwikkelde hij succesvolle technieken om nieuwe vaardigheden toe te voegen aan je dagelijkse routine. Sindsdien helpt hij managers en professionals om de gewenste cultuur om te zetten in concreet gedrag. Hij is zelf overigens (nog) geen fitboy, health goeroe of efficiency expert, maar zet elke dag een stap in de goede richting.

Andere boeken door Job ten Bosch

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        HabitHacking