Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Coachingskalender 2023

Ingenaaid Nederlands 2022 9789024446643
Nog niet verschenen, verwacht op 28‑07‑2022
16,90

Samenvatting

Al twintig jaar een trouwe metgezel voor iedereen die coacht, gecoacht wordt of geen coach meer kan zien.

In beweging blijven in werk en leven, hoe doe je dat? Er is geen standaardrecept voor: ieder mens, ieder team, iedere organisatie is nu eenmaal anders en krijgt van andere dingen energie. De Coachingskalender biedt je iedere dag opnieuw spreuken, citaten, opdrachten en oefeningen om je te prikkelen, te inspireren, aan het denken én aan het werk te zetten. Van maandag tot en met vrijdag duiken we in de werkpraktijk, van visie en beleid tot praktische voorbeelden en oefeningen. In de weekenden richten we ons op inspiratie, ontspanning en levensvisies. De teksten zijn soms prikkelend, soms inspirerend, soms ergerniswekkend, maar altijd voer voor goede gesprekken.

Of je nu coach, manager, hr-professional of adviseur bent: 2023 wordt het jaar waarin je jezelf kunt uitdagen, kunt doordenken, geïnspireerd raken en je creativiteit ontwikkelen. Niet in je eentje, maar juist met anderen. Houd de kalenderblaadjes dus vooral niet voor jezelf, maar breng ook je collega’s en het thuisfront in beweging.

Specificaties

ISBN13:9789024446643
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:734
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:28-7-2022
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Over Francine ten Hoedt

Francine ten Hoedt is conflictkundige en heeft sinds 1999 een eigen bedrijf, Hat Trick consultancy. Ze bemiddelt, coacht, traint en adviseert. Daarnaast is ze auteur van diverse boeken en artikelen op het gebied van mediation, conflictcoaching en communicatie en ontwikkelaar van leergangen, workshops en multimediamateriaal voor conflictbemiddelaars en coaches, zoals Spelen met Conflicten, Mediation in Beweging en Escalatie door de conflictbemiddelaar en de 'Vileine Vragen voor…' serie. Samen met Philine Spruijt is zij oprichter van de CoachingCarrousel.

Andere boeken door Francine ten Hoedt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Coachingskalender 2023