Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Verbindend gezag voor leidinggevenden

Van macht naar gezag

Paperback Nederlands 2022 9789024451838
Verkooppositie 2807Hoogste positie: 2807
Nog niet verschenen, verwacht op 08‑12‑2022
23,50

Samenvatting

Hoe je machteloosheid omdraait naar kracht en onderlinge relaties verbetert

Hoe krijg je teamleden in beweging? Focus je op cijfers en controle? Of wil je aardig gevonden worden? We leven in een tijd waarin autoriteit niet meer vanzelfsprekend is. En waarin leidinggevenden worstelen met de vraag hoe zij zonder macht in te zetten samen met hun teamleden de gewenste doelen kunnen halen.

'Verbindend Gezag voor leidinggevenden' geeft hierop antwoord. Het is een methodiek en levenshouding die leidinggevenden ondersteunt in hun dagelijkse praktijk, ook in lastige situaties. Verbindend Gezag laat zien hoe je in verbinding blijft én grenzen stelt, hoe je gewenst gedrag stimuleert én ongewenst gedrag ombuigt. Aan de hand van de pijlers duidelijkheid, dialoog, delen, de-escaleren en doorpakken laat dit boek zien op welke drie niveaus dit speelt: van mindset naar middelen en acties, van overtuigingen en grondtoon, naar taal en gedrag. Zo wordt duidelijk hoe je Verbindend Gezag tot een essentieel onderdeel van je professie maakt.

Specificaties

ISBN13:9789024451838
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:144
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:8-12-2022
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Over Quorry Schiphuis-Sax van der Weijden

Quorry Schiphuis-Sax van der Weijden is opleider, trainer en coach van managers, rechters, inspecteurs en andere gezagsdragers. Ze houdt zich in internationale samenwerkingsverbanden bezig met Verbindend Gezag/ Connecting Authority.

Andere boeken door Quorry Schiphuis-Sax van der Weijden

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verbindend gezag voor leidinggevenden