Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 47% korting
,

Economie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4

maakt voedingsproducten klantgereed

Gebonden Nederlands 2015 9789037222135
Laatste exemplaar! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
18,50
9,95
VOORDEEL - 47% korting

Samenvatting

StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm.
Voor het profieldeel zijn de leer-werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel bestaat uit theorie en opdrachten die uit te voeren zijn in een theorielokaal of in de school. In het praktijkdeel vindt u opdrachten die uitgevoerd kunnen worden tijdens de stage/BPV (of in het praktijklokaal).

Specificaties

ISBN13:9789037222135
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Druk:1
Verschijningsdatum:9-2-2018
Hoofdrubriek:Schoolboeken
ISSN:
Serie:StruX

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Economie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4