Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Beter in e-mails schrijven

Paperback Nederlands 2014 9789039527313
Verkooppositie 4353Hoogste positie: 213
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

‘Beter in e-mails schrijven’ leert u hoe u goede, moderne e-mails en brieven schrijft, voor uw opleiding of voor uw werk. In zeven hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die belangrijk zijn als u een sterke brief of e-mail wilt schrijven, zoals de vaste onderdelen, structuur en schrijfstijl. Bovendien zijn er handige formats voor veelvoorkomende soorten e-mails opgenomen.

De serie Beter in... onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet, met een minimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare regels en voorbeelden. Alle regels én voorbeelden worden helder en systematisch gepresenteerd in overzichtelijke tabellen. Zo leert u sneller en doorziet u gemakkelijker hoe u een goede e-mail of brief schrijft.

Elk hoofdstuk in het boek sluit af met een duidelijke samenvatting en afsluitende oefeningen. Docenten kunnen hier ook gebruik van maken tijdens de lessen. Op AcademicX.nl vindt u extra oefeningen bij elk hoofdstuk.

‘Beter in e-mails schrijven’ richt zich op hbostudenten en is door de toegankelijke opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. De combinatie van boek en portal maken dit product tot een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen die leven in het huidige onderwijs.

Specificaties

ISBN13:9789039527313
Trefwoorden:internet, e-mail, taal
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:128
Druk:1
Verschijningsdatum:19-2-2014

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Manon Rundervoort

Manon Rundervoort is hogeschooldocent bedrijfscommunicatie. Daarnaast werkt zij vanuit haar Schrijfpraktijk als freelance copywriter en trainer voor verschillende opdrachtgevers.

Andere boeken door Manon Rundervoort

Over Eric Tiggeler

‘Taalgoeroe’ (Het Parool) Eric Tiggeler is tekstschrijver en taaladviseur. Hij ontwerpt communicatietrainingen voor het Taalcentrum-VU, werkte samen met onder andere de Nederlandse Taalunie en Van Dale, en schreef vele succesvolle adviesboeken over taal en communicatie, waaronder de Check je tekst-reeks en de hbo-studieboeken zoals Beter in spelling, Beter in Nederlands en Beter in rapporteren.

Andere boeken door Eric Tiggeler

Inhoudsopgave

1. Moderne e-mails en brieven schrijven, hoe gaat dat?
2. Bereid je e-mail voor (dat is het halve werk!)
3. Breng structuur aan in je e-mail
4. Schrijven - Stem toon en stijl af op je lezer
5. Formats voor veelvoorkomende e-mails en brieven
6. Vaste onderdelen e-mail en richtlijnen voor gebruik
7. Vaste onderdelen brief
8. Antwoorden bij de oefeningen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Beter in e-mails schrijven