Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

ASP.NET in 21 dagen

Paperback Nederlands 2002 9789043005401
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

ASP.NET is de nieuwe versie van Microsoft's ASP, waarmee je webgeoriënteerde applicaties en services kan ontwikkelen. ASP wordt op het moment gebruikt door ongeveer een miljoen programmeurs en de verwachting is dat door deze .NET-versie nog meer ontwikkelaars met ASP zullen gaan programmeren. Het is onderdeel van het .NET-platform. .NET is de langetermijnvisie van Microsoft voor een nieuwe generatie internetsoftware en -services die klanten en bedrijven toegang bieden tot het web op de manier zoals zij dat willen: op elk gewenst moment, op elk gewenste plaats en met elk gewenst apparaat.

'ASP.NET in 21 dagen' leert de lezer in 21 lessen van elk één dag te programmeren in ASP.NET. Het begint met een overzicht van de techniek en gaat vervolgens verder met moeilijkere lessen die al het een en ander aan ervaring van de lezer eisen. Elke les bouwt voort op de vorige waardoor de lezer een gedegen kennis krijgt van ASP.NET en leert om met eigen creatieve oplossingen voor problemen te komen. Het behandelt de structuur van ASP.NET, Visual Basic.NET en C#, de nieuwe structuur van COM.

Chris Payne is medeoprichter van Enfused Media Inc., een bedrijf wat applicaties ontwikkelt voor het automatiseren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Hij heeft ervaring in het programmeren in ASP in complexe objectgeoriënteerde omgevingen

Specificaties

ISBN13:9789043005401
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:1071
Druk:1
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        ASP.NET in 21 dagen