Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Precies zoals hij was

Paperback NL 2021 9789044543704
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Al sinds de brugklas kijkt Andreas op naar Simon, een flamboyante jongen. Hij is Andreas’ beste vriend en voorbeeld. Wanneer Simon in Londen gaat werken blijft de vriendschap bestaan.
Dan stort een vliegtuig neer, met Simon aan boord. Andreas is aangeslagen, zeker wanneer hij erachter komt dat Simon veel voor hem heeft verzwegen, en ook voor zijn ouders en vriendin. Leefde hij een dubbelleven?
Andreas probeert zijn ontdekkingen geheim te houden om het beeld van Simon intact te laten: origineel, krachtig, eerlijk. Maar hij raakt steeds verder verstrikt in Simons verleden. En ook de vliegmaatschappij blijkt veel te verbergen te hebben. Precies zoals hij was is een boek waarin niets is wat het lijkt.

Een boek over vriendschap, rouw en verantwoordelijkheid. Moet de waarheid altijd aan het licht komen? En heeft het geloof daarin nog een rol te spelen?

‘Steef van Gorkum schreef een prachtig, spannend en precies boek over alles wat we voor onze beste vrienden doen – of juist niet doen.’ – Edward van de Vendel

Specificaties

ISBN13:9789044543704
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Uitgever:De Geus
Verschijningsdatum:12-8-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Precies zoals hij was