Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Van aardappel tot avocado

Allerhande en zeventig jaar Nederlandse eetcultuur

Paperback NL 2021 9789045041728
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

‘Van aardappel tot avocado’ van culinair journaliste Klaartje Scheepers neemt je mee op een smakelijke reis door zeventig jaar geschiedenis van Allerhande en de Nederlandse eetcultuur. Hoe beïnvloedde Allerhande wat wij eten, hoe lang we in de keuken staan, welke producten en keukens we ontdekken? De eerste Allerhande verscheen in 1954. Stel je voor dat je alle edities op een rij naast elkaar zou leggen, alsof ze borden op een lange tafel vormen. Achter al die borden zitten talloze verhalen, die verzameld zijn in dit boek. En als je erlangs zou lopen, zie je hoe de gerechten veranderen, maar ook wijzelf en de wereld om ons heen. Van groene erwten met boterhamworst tot huevos rancheros met boerenkool, via fusion, moleculair tot überlokaal. Ons bord weerspiegelt wie we waren en zijn.

Specificaties

ISBN13:9789045041728
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Uitgever:Atlas Contact
Verschijningsdatum:26-10-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Van aardappel tot avocado