Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De kleine Lifehacking voor Dummies

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789045352213
Direct te downloaden

Samenvatting

Dit boekje staat boordevol met lifehacks: tips en trucs om je leven gemakkelijker te maken, zowel op het werk als privé. Lifehacking is een combinatie van kennis, persoonlijke ontwikkeling, timemanagement en Web 2.0, alles met een do it yourself-mindset.

Het gaat om meer doen in minder tijd, met minder stress. In dit boekje vind je onder meer tips voor het werken met meer concentratie en productiviteit, het niet langer uitstellen van taken, het slimmer bereiken van doelen en het efficiënter verzenden van e-mails.

Specificaties

ISBN13:9789045352213
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:3-3-2015

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Arjan Broere

Arjan Broere als gecertificeerd Getting Things Done-trainer werkzaam bij Meereffect. Arjan traint kenniswerkers in thema's als timemanagement, productiviteit, slimmer werken en is gespecialiseerd in GTD. Daarnaast publiceert hij regelmatig op onder andere lifehacking.nl. Eerder schreef Arjan een aantal boeken over onderhandelen met als invalshoek hoe onderhandel je scherp zonder bot te zijn.

Andere boeken door Arjan Broere

Over Frank Meeuwsen

Frank Meeuwsen heeft de start en de opkomst van de Nederlandse blogosfeer van dichtbij meegemaakt. Met Frank-ly, de corporate blog van Rhinofly waar hij tot 2009 Brand director was, startte hij in 2002 de eerste bureaublog van Nederland. Daarnaast was Meeuwsen van 2003 tot 2008 actief als voorzitter van de stichting Dutch Bloggies en redacteur van About:blank, het online magazine over de Nederlandse weblogscene. Sinds 2007 is hij actief op de weblog Lifehacking.nl. Met zijn eigen bureau The Incredible Adventure starts here… adviseert hij op het gebied van digitale communicatie en online strategie.

Andere boeken door Frank Meeuwsen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De kleine Lifehacking voor Dummies