Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wereldlandschappen in detail voor MS Flight Sim 2004 & 2002

Cd-rom (h) Nederlands 2005 9789045633251
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Een van de leuke aspecten van Microsoft Flight Simulator is ongetwijfeld het schijnbaar eindeloze aantal locaties waarheen het programma je brengt. Het ene moment vlieg je over een uitgestrekte verlaten woestijn, het andere moment over een afgelegen onherbergzame wildernis. Kortom, Flight Simulator brengt je letterlijk vrijwel overal ter wereld!

Voeg hier Wereldlandschappen in detail aan toe en je kunt deze prachtige locaties in een oogwenk in een oogverblindend visueel spektakel omtoveren. Deze nieuwe add-on bevat maar liefst 3 dvd's boordevol gegevens in een hoge resolutie die zoveel details zichtbaar maken dat je het wellicht eerst met eigen ogen moet zien voordat je het kunt geloven!

Wat is het basisprincipe? Aan de hand van de technologie voor mesh-terreinen in Flight Simulator worden de standaard hoogtegegevens door gegevens op een hoogte van 76 m in een hogere resolutie vervangen. Hierdoor worden er tot 64 keer meer details zichtbaar!

Vlieg een van de standaardvluchten in een fonkelnieuwe Vans RV-6A en verken de lokale omgeving. Vlieg vooral langzaam en laag en geniet van nabij van het betoverende landschap, of ga wat hoger vliegen en bewonder het gebergte van op afstand.

Deze add-on bevat een hele resem nieuwe avonturen die je naar enkele van de meest pittoreske plaatsen ter wereld brengen. Wereldlandschappen in detail is ontwikkeld door Justin Tyme en FS Genesis en is over maar liefst drie dvd's gespreid. Installeer naar behoefte alle landschappen of alleen specifieke locaties, zonder dat dit een invloed heeft op de prestaties van Flight Simulator!

Systeemvereisten:
- Processor: Pentium 750 MHz
- Geheugen: 128 MB
- Besturingssysteem: Windows 98/Me/2000/XP
- Vrije ruimte op harde schijf: 13 GB
- Schermresolutie: Grafische kaart 800*600 en 65 000 kleuren
- Andere: Dvd-romspeler, Microsoft Flight Simulator 2004 of 2002

Specificaties

ISBN13:9789045633251
Taal:Nederlands
Bindwijze:cd-rom (H)
Druk:1
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wereldlandschappen in detail voor MS Flight Sim 2004 & 2002