Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

David en Goliath (Proefhoofdstuk)

De overwinning van de underdog

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789047007234
Direct te downloaden
- nog niet bekend

Samenvatting

Proefhoofdstuk

Wanneer is het goed dat u een ongelukkige jeugd had? Hoe komt het dat zoveel dyslectici buitengewoon succesvol zijn? Denk nog eens goed na of u uw kind wel naar de beste school wilt sturen! En waarom zijn de echte toptalenten zo vaak door diepe dalen gegaan?

We weten allemaal dat de underdog soms wint: kijk maar naar het verhaal van David en Goliath. En we zien het soms zelf gebeuren - maar zien we het goed? In dit boek onthult Malcolm Gladwell de verborgen regels die bepalen wie er succes heeft.

Met inzichten uit psychologie, geschiedenis, business en politiek is David en Goliath een schitterend geschreven boek over de onverwachte kracht van het zwakke, kleine en onconventionele.

'Malcolm Gladwell is een razend knappe verhalenverteller. Hij componeert zijn tegendraadse stellingen tegen de decors van kleurrijke mensenlevens. Zijn protagonisten schitteren als romanfiguren.' - De Volkskrant

'Was hij slechts een goede columnist, een wetenschapsjournalist of een verhalenverteller, dan zou hij niet zo'n groot publiek bereiken. Maar hij is het allemaal. En hij is meer, door het schijnbare gemak waarmee hij tot de verbeelding sprekende anekdotes en cijfers koppelt aan de meest uiteenlopende onderwerpen.' - Vrij Nederland

'Gladwell is een intellectuele provocateur (..) dwarsdenker en ideeënman' - NRC Handelsblad

Specificaties

ISBN13:9789047007234
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:25
Druk:1
Verschijningsdatum:21-10-2013
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Malcolm Gladwell

Malcolm Gladwell is vaste medewerker bij The New Yorker. In 2002 verscheen van hem 'Het beslissende moment'. 'Intuïtie' stond wekenlang op de eerste plaats van de Amerikaanse bestsellerlijsten.

Andere boeken door Malcolm Gladwell

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        David en Goliath (Proefhoofdstuk)