Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Silicon Valley

Waar de toekomst wordt gemaakt

Paperback Nederlands 2014 9789048818822
Niet leverbaar.

Samenvatting

In nog geen vijftig jaar groeide een slaperig tuinbouwgebied aan de Amerikaanse westkust uit tot dé wereldwijde hotspot van technologische innovatie: Silicon Valley. In het gebied rondom San Francisco worden al decennialang vooruitstrevende producten en diensten bedacht, gefinancierd en geproduceerd. Naast bekende bedrijven als Google, Facebook, Twitter en WhatsApp werken er duizenden kleine startups in explosief tempo aan ideeën die een grote impact op ons dagelijks leven hebben en de wereld ingrijpend veranderen.

'Silicon Valley' biedt een bijzonder inkijkje in het verleden, het heden en de toekomst van dit gebied. Aan de hand van uitvoerige research en interviews met sleutelfiguren wordt duidelijk hoe Silicon Valley kon uitgroeien tot een unieke plek waar nerds, hippies, ondernemers en visionairs samen onze toekomst maken.

Specificaties

ISBN13:9789048818822
Trefwoorden:innovatie, technologie
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:15-11-2013
Hoofdrubriek:
ISSN:

Lezersrecensies

3.7 van de 5
3 stemmen
2
0
0
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Creativiteit, ondernemerschap en een flinke zak geld
Bertrand Weegenaar 21 oktober 2014 Silicon Valley van de hand van Eva de Valk, is een leuk en leerzaam boek. Het is een uitvloeisel van de drieluik die Alexander Klöpping in 2012 gemaakt heeft voor DWDD (‘De Wereld Draait Door’) University. Eva Valk was als onderzoekster bij dit programma betrokken.

Over Eva de Valk

Eva de Valk (1984) woonde twee jaar in San Francisco en werkte daar als journalist en correspondent voor onder meer NRC Handelsblad, De Groene Amsterdammer en Intermediair. Daarnaast deed zij research voor de driedelige serie over Silicon Valley van DWDD University, De Wereld van Klöpping.

Andere boeken door Eva de Valk

Inhoudsopgave

Voorwoord Alexander Klöpping

Inleiding

1. Nerds
2. Hippies
3. Ondernemers
4. Visionairs

Verantwoording
Dankwoord
Noten

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Silicon Valley