Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Over charcuterie

Gebonden NL 2019 9789048845347
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.

Specificaties

ISBN13:9789048845347
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:288
Uitgever:Carrera culinair
Verschijningsdatum:15-5-2019
Hoofdrubriek:Koken en eten

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Over charcuterie