Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Twee Curaçaose meesters; varia juridica

Paperback Nederlands 2011 9789058506627
Niet leverbaar.
15,-

Samenvatting

Twee Cura?se Meesters bevat beschouwingen over uiteenlopende onderwerpen van het recht. Tot de Varia Juridica die aan bod komen behoren de geschiedenis en enkele aspecten van de advocatuur, de advocaat als financi? dienstverlener, corporate governance, Blackberryitis en deugdzaam leiderschap.

Karel Frielink en Mirto F. Murray zijn beiden advocaat op Cura?. Vanuit de gedachte dat het recht van iedereen en voor iedereen is, en dat opvattingen en inzichten nu eenmaal tijd-en plaatsgebonden zijn, nemen zij deel aan de discussie over het recht.

Het doel van die discussie is niet om wat oud en vertrouwd in het recht is teniet te doen, maar om het recht en de toepassing daarvan telkens ter discussie te stellen, om aldus uiteindelijk (ook) een bijdrage aan de ontwikkeling daarvan te leveren.

Specificaties

ISBN13:9789058506627
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Verschijningsdatum:18-8-2011
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:
Jongbloed:Antillen

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Karel Frielink

Mr. K. Frielink is advocaat en partner bij Spigthoff Attorneys & Tax Advisors te Willemstad, Curaçao. Daarnaast is hij Deken van de Orde van Advocaten te Curaçao. Verder doceert hij ondernemingsrecht aan de Universiteit van de Nederlandse Antillen.

Andere boeken door Karel Frielink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Twee Curaçaose meesters; varia juridica