Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Oefeningen drie energizers

(PDF-Download)

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789058718297
Nog niet verschenen, verschijningsdatum onbekend

Samenvatting

Je kent het ongetwijfeld: je bent een training aan het voorbereiden en je mist net die ene oefening. Of tijdens de training merk je dat het energieniveau van je groep zo daalt dat je er iets aan moet doen. Maar waarom ligt die ene energizer nou net thuis? Hoe ervaren je ook bent als trainer en hoe goed je je vak ook verstaat, je hebt nooit genoeg oefeningen bij de hand. Met deze PDFs is dat probleem verleden tijd!

Thema is al jaren dé uitgeverij voor trainers en coaches. Als onderdeel van Schouten & Nelissen staan wij heel dicht bij het trainersvak. Wij weten dus als geen ander welke oefeningen in de praktijk echt werken en hoe handig het is om die altijd en overal op je smart Phone of tablet bij de hand te hebben!

Oefeningen Drie Energizers

Je hebt het ongetwijfeld wel meegemaakt: het energieniveau van je groep is zo ver gezakt dat je er eigenlijk niet veel meer mee kunt. En je moet nog een halve dag Deze oefeningen helpen de groep weer wakker te schudden en hun energieniveau op peil te krijgen zodat je weer volop met ze aan de slag kunt.

De energizers zijn: Woosh, Op de klap en Funny Walks.

Specificaties

ISBN13:9789058718297
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:8
Druk:1
Verschijningsdatum:20-7-2013
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Oefeningen drie energizers