Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Kansrijk Nieuw Werken

Een andere kijk op werken en organiseren

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789059725027
Direct te downloaden

Samenvatting

Er komt steeds meer aandacht voor Het Nieuwe Werken (HNW), een andere kijk op werk en arbeid. Maar HNW werkt niet vanzelf. Het heeft een omgeving nodig waarin samenwerken, leidinggeven en professionaliteit hand in hand gaan. In 'Kansrijk Nieuw Werken' passeren in hoog tempo de uitgangspunten en randvoorwaarden van HNW.

HNW heeft een hardnekkige associatie met de mogelijkheden van social media, smartphones en cloud computing. Het Nieuwe Werken als speeltuin voor liefhebbers van e-gadgets. Het Nieuwe Werken gaat verder dan dat en er is een andere kijk nodig om HNW tot een succes te maken. Niet alleen een succes voor medewerkers die hun reistijd liever omzetten in waardevollere tijd, maar ook een succes voor bedrijven in termen van productiviteit, goed werkgeverschap, kosten en baten.

Specificaties

ISBN13:9789059725027
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:1-3-2011
Hoofdrubriek:Organisatiekunde
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Wilco van Gelderen

Wilco van Gelderen is initiatiefnemer van een bureau dat organisaties ondersteunt bij het rationeel nadenken over zachte zaken. Hij neemt u mee door de nieuwe wereld van het werk, langs de kansen en de bedreigingen. Naar wat HNW is en wat het kan zijn. Compacte kennis voor beleidsadviseurs, beleidsmakers, leidinggevenden, adviseurs én medewerkers die uit interesse of noodzaak snel op de hoogte willen zijn van HNW.

Andere boeken door Wilco van Gelderen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Kansrijk Nieuw Werken