Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Handboek splitsen van moderne lijnen

Gebonden NL 2020 9789064107092
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Door de komst van nieuwe, sterkere kunststofvezels zijn de toepassingsmogelijkheden van touwwerk in de watersport drastisch veranderd. In dit zeer complete boek vind je alles wat je daarover moet weten. In het 'Handboek splitsen van moderne lijnen' leer je zelf splitsen te maken. Aan de hand van ruim 450 heldere instructiefoto’s worden alle splitstechnieken stap voor stap uitgelegd. Van het maken van oogsplitsen en soft shackles van Dyneema tot het verjongen van schoten en vallen – het komt allemaal aan bod en wordt duidelijk en overzichtelijk behandeld.

Een knoop reduceert de trekkracht van een lijn soms tot de helft, terwijl met een goed gemaakte splits 90 tot 95 procent van de sterkte behouden blijft. Dit internationale standaardwerk is bedoeld voor zowel de handige toerzeiler als de fanatieke wedstrijdzeiler. Onmisbaar dus aan boord van elk modern jacht!

Jan-Willem Polman is zeiler, auteur, ondernemer en werktuigbouwkundig ingenieur met als specialisatie kunststoftechnologie. Zijn boeken worden wereldwijd in diverse talen verkocht.

• Welk type lijn kies je voor welke functie? / • Hoe splits je gevlochten lijnen? / • Alle splitstechnieken stap voor stap uitgelegd / • Met meer dan 450 heldere instructiefoto’s / • Het meest complete splitsboek.
Vierde, herziene druk

Specificaties

ISBN13:9789064107092
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:184
Uitgever:Hollandia
Verschijningsdatum:2-12-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek splitsen van moderne lijnen