Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Presteren kent geen compromis - het is goed of het is slecht

Gebonden Nederlands 2017 9789079399871
Voormalig top 100Totaal 63 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

"JE GUNT IEDERE CLUB EEN TOON GERBRANDS"

Het bovenstaande werd opgetekend door NRC Handelsblad. Het is slechts een van de vele lovende quotes die er over Gerbrands te vinden zijn. Dat hij zelf ook een meester van de one-liners is, bewijst hij opnieuw in deze bundel.

Specificaties

ISBN13:9789079399871
Trefwoorden:presteren
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:96
Druk:1
Verschijningsdatum:2-5-2017
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Expertrecensies (1)

Inspiratie
Veerle Blajic-Kik | 21 mei 2012
Louis van Gaal, Dick Advocaat en Co Adriaanse zijn het met elkaar eens: Toon Gerbrands is een genie. In dit boekje laat hij tal van uitspraken en stellingen zien die je kunnen helpen geïnspireerd te raken voor wat betreft coachen en presteren. Dat Gerbrands succesvol is in het coachen staat buiten kijf, voor wie twijfelt staat er op de binnenflap vermeld welke prestaties hij al geleverd heeft. Als je op zoek bent naar de weg naar de top of een manier om te winnen, dan is 'Inspiratie' een leuk middel om je te motiveren.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Toon Gerbrands

Toon Gerbrands was jarenlang actief als volleyballer, waarvan acht jaar in de eredivisie en eerste divisie. Vervolgens werd hij volleybalcoach. Onder zijn leiding haalden volleybalbalteams vier landstitels. Gerbrands was tevens bondscoach van het Nederlands heren volleybalteam dat een Europese titel behaalde en zich voor de Olympische Zomerspelen 2000 in Sydney plaatste. Hij was naast sportcoach ook manager en directeur van de DSB-schaatsploeg. Tussen 2002 en 2014 was hij algemeen directeur van de voetbalclub AZ. Sinds april 2014 is hij algemeen directeur van PSV.

Andere boeken door Toon Gerbrands

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Presteren kent geen compromis - het is goed of het is slecht