Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

BCM PocketBook

Paperback Nederlands 2006 9789081055314
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Business Continuity Management is een kritisch ondernemingsaspect en staat in brede belangstelling. In de sterk veranderende en progressief complexe wereld waarin organisaties opereren, is het garanderen van de bedrijfscontinuïteit een dominant agendapunt. Helaas wordt het voorzien in specifieke, op de eigen situatie afgestemde oplossingen en maatregelen, echter onterecht nog altijd als ingewikkeld gepercipieerd.

Dit 'BCM PocketBook' voorziet in een pragmatisch theoretisch en praktische kader om dit patroon te doorbreken. Het voorziet in een hanteerbaar model op basis waarvan keuzes kunnen worden gemaakt voor de inrichting en uitwerking van Business Continuity Management voor de eigen en specifieke situatie. Het is het eerste Nederlandse werk, vastgelegd in boekvorm op het gebied van Business Continuity Management.

BCM Academy baseert haar werkwijze op Nederlandse best-practices. Het voorziet in een state-of-the-art methode die het mogelijk maakt om proactief te werken aan de continuïteit van de bedrijfsvoering.

Specificaties

ISBN13:9789081055314
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:107
Uitgever:BCM Academy
Druk:2

Lezersrecensies

4.4 van de 5
7 stemmen
4
2
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Louise Knegtel

Louise Knegtel (1966) beschikt over meer dan 15 jaar ervaring binnen het brede vakgebied van 'continuïteit'. Na een carrière als Management Consultant binnen multinationale ondernemingen, specialiseert zij zich in Business Continuity & Crisis Management (BCM) vraagstukken. Zij realiseert daarbij voor haar opdrachtgevers aantoonbare en blijvende verbeteringen en ontwikkelt thought leadership ten aanzien van het vakgebied. Zij beschikt niet alleen over diepgaande kennis van de BCM kernprocessen en de afhankelijkheden daarvan binnen het primaire proces, maar ook over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de positionering van BCM ten opzichte van gerelateerde vakgebieden. Het trainen van crisisteams en het genereren van Business Continuity awareness op alle bedrijfsniveaus behoort tot haar specialisme. Louise is directeur van BCM Academy, het Europese Kennisinstituut voor Business Continuity & Crisis Management.

Andere boeken door Louise Knegtel

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Inleiding tot BCM
2. Het BCM proces
3. BCM in de praktijk
4. Modellen en sjablonen
5. Begrippenlijst
6. Referenties, literatuurlijst

Over de auteur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        BCM PocketBook