Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Crisis Management from a Business Continuity Perspective

Paperback Engels 2008 9789081055345
Niet leverbaar.

Samenvatting

Bij een crisis verandert de wereld in chaos. De beheersbare, veilige en voorspelbare omgeving maakt plaats voor een onvoorspelbare en onheilspellende wereld. Het model van hoe de dagelijkse praktijk werkt, de business as usual, functioneert niet meer. Directe actie is geboden en er is geen tijd om te oefenen. Uitsluitend door vóóraf te voorzien in een crisismanagementstructuur en het crisisteam te trainen in de handelswijze ten tijde van een crisis, kan een crisis efficiënt en effectief worden beheerst.

Voor eenieder die inzicht en doorzicht wil verkrijgen in het crisismanagement voor organisaties of het crisismanagement vorm wenst te geven, biedt dit pocketboek een praktische leidraad.

Specificaties

ISBN13:9789081055345
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:100
Uitgever:BCM Academy
Druk:1
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Louise Knegtel

Louise Knegtel (1966) beschikt over meer dan 15 jaar ervaring binnen het brede vakgebied van 'continuïteit'. Na een carrière als Management Consultant binnen multinationale ondernemingen, specialiseert zij zich in Business Continuity & Crisis Management (BCM) vraagstukken. Zij realiseert daarbij voor haar opdrachtgevers aantoonbare en blijvende verbeteringen en ontwikkelt thought leadership ten aanzien van het vakgebied. Zij beschikt niet alleen over diepgaande kennis van de BCM kernprocessen en de afhankelijkheden daarvan binnen het primaire proces, maar ook over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de positionering van BCM ten opzichte van gerelateerde vakgebieden. Het trainen van crisisteams en het genereren van Business Continuity awareness op alle bedrijfsniveaus behoort tot haar specialisme. Louise is directeur van BCM Academy, het Europese Kennisinstituut voor Business Continuity & Crisis Management.

Andere boeken door Louise Knegtel

Inhoudsopgave

1. Introduction
2. Organising Crisis Management
3. Escalation and alarm procedures
4. Crisis management in practice
5. Crisis communication
6. In the wake of the crisis
7. Ten Golden Rules
8. Models and templates
9. About the author

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Crisis Management from a Business Continuity Perspective