Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Purple Monkey Agenda en Studeerplanner 2022-2023

Gebonden NL 2022 9789081920377
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Agenda en studieplanner voor studiejaar 2022-2023, 7 dagen per week op 2 pagina's. Bovenaan agenda, eronder ruimte voor planning. Schoolagenda en planagenda voor scholieren en studenten.

De agenda is robuust uitgevoerd met een hardcover, ingenaaide katernen en leeslint. Hij heeft een breed formaat (27,3 cm bij 17,5 cm hoog) zodat je een hele week op twee naast elkaar gelegen pagina’s kunt zien en daaronder per dag volop ruimte hebt voor het plannen. Zo zie je in één oogopslag wat er nog moet gebeuren. Voor de dagen in het weekend, waarop immers ook vaak moet worden gestudeerd, is dezelfde ruimte beschikbaar. De agenda start in week 32 en loopt door tot en met week 31. In de agenda wordt uitgelegd hoe je hem het beste kan gebruiken en er is een YouTube instructievideo beschikbaar. De agenda bevat verder een jaaroverzicht, studeertips, lesroosters en toetsweekplanners.

Specificaties

ISBN13:9789081920377
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:132
Uitgever:Purple Monkey Publishing BV
Verschijningsdatum:17-6-2022
Hoofdrubriek:Schoolboeken

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

Plannen is het op een na moeilijkste bij het studeren. Het aller moeilijkste is je te houden aan je planning. Deze Agenda en Studeerplanner helpt je om deze moeilijke taken te vereenvoudigen. De agenda heeft 7 dagen per week op 2 pagina's naast elkaar. Bovenaan agenda, eronder ruimte voor planning. Zo zie je in één oogopslag wat er nog moet gebeuren. Voor de dagen in het weekend, waarop immers ook vaak moet worden gestudeerd, is dezelfde ruimte beschikbaar. De agenda start in week 32 en loopt door tot en met week 31. Voorin wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je de agenda het beste kan gebruiken. Ook is er een korte instructievideo op YouTube beschikbaar. De agenda bevat een jaaroverzicht, lesroosters, toetsweekplanners en studeertips. Extra lesroosters en toetsweekplanners zijn te downloaden.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Purple Monkey Agenda en Studeerplanner 2022-2023