Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

La Red Connect

Match, Meet & Explore

Spel (h) Nederlands 2019 9789082240023
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Je herkent het vast. Je hebt een mooie bijeenkomst georganiseerd, maar het valt niet mee om de mensen op een snelle en leuke manier op gang te krijgen. Je ziet groepjes van bekenden bij elkaar staan. Anderen zoeken elkaar op en de gesprekken gaan over onderwerpen die altijd worden besproken. De nadruk ligt op zoeken, want met wie kun je nu écht een leuk gesprek voeren. Voor je het weet is het weer zo’n traditionele bijeenkomst. Het kan anders!

Het netwerkspel La Red Connect brengt jouw bijeenkomst in enkele minuten tot leven. Het geluid van onverwachte gesprekken zwelt aan en iedereen doet mee. Dit eenvoudig te spelen spel is de garantie op een succesvolle bijeenkomst.

La Red Connect is een echte eye opener. Het is laagdrempelig, zorgt voor plezier en herkenning en leidt uiteindelijk tot gerichte en bevredigende gesprekken. De ervaring leert dat de spelbegeleider eerder moeite heeft om deelnemers in hun enthousiasme af te remmen dan ze aan de gang te krijgen.

La Red Connect is geschikt voor vele soorten bijeenkomsten. Speel het spel bijvoorbeeld tijdens:
• Onboarding programma's van nieuwe medewerkers
• Netwerktrainingen
• Personeelsbijeenkomsten
• Relatiebijeenkomsten
• Jubilea
• Borrels
• Recepties

La Red Connect, is de vernieuwde editie van de in 2015 uitgebrachte versie. Inmiddels wordt het spel gebruikt als succesvolle gespreksstarter door honderden bedrijven in de Top 1000, overheden, MKB en ZZP. Organisaties zoals SNS bank, BAM Infra Nederland, UWV Werkbedrijf, Rabobank Zuid-Holland Midden, Promolding, Stichting Praktijkleren, Vialis, Cees Advocaten, gingen u voor.

La Red Connect wordt gespeeld in rondes van een half uur met minimaal twee en maximaal 48 gasten. Zij krijgen een kaartje met een afbeelding op de voorkant en twee vragen op de achterkant.

Dan begint het spel...

Match: Je gaat op zoek naar degene met een kaartje met dezelfde afbeelding. Gevonden? Natuurlijk stel je je eerst voor.
Meet: Je stelt de vier vragen aan de ander. Het zijn allemaal laagdrempelige vragen die je helpen het gesprek op gang te brengen en te houden. Bijv. Wat vond je de mooiste dag in je leven?
Explore: Door de vragen ontdek je snel meer over de ander. Wat bindt je of waarin ben je juist heel anders dan de ander.
Result: De start van een relatie. Dát is waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Mensen die andere werelden voor hen kunnen openen.

Wat krijg je toegezonden?
• Je krijgt een luxe doos met de 48 stevige gelamineerde afwasbare kaarten
• De kaarten zijn voorzien van prachtige ontwerpen en elke kaart heeft twee vragen over allerlei ontwerpen om je gesprekspartner te leren kennen
• Een handleiding over het gebruik

Wil je La Red Connect met meer dan 48 gasten spelen? Bestel dan een extra spel. Zijn er kaarten zoekgeraakt of versleten, dan is het mogelijk om extra kaarten te bestellen. Een speciale editie bestellen? We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

"La Red Connect is behalve vermakelijk om te spelen ook een effectief instrument bij ontmoetingen met onbekenden én bekenden.. Het zijn juist die andere vragen in het spel die een reservoir aan emoties, meningen en echte verhalen losmaken. Die vraag over kantine-eten bijvoorbeeld. Zou je die ooit zelf stellen? Ik voorspel je: stel hem eens aan iemand die suiker mijdt of vegetariër is. Je krijgt ineens heel veel te horen over iemands levensstijl, wilskracht en kijk op het leven! En daar gaat het om. Je raakt echt met elkaar aan de praat. Op een spontane manier. Met La Red Connect ontloop je de standaard vragen en beleefdheden met hun oppervlakkige antwoorden." - Miriam Notten Oprichter en managing consultant van La Red

Specificaties

ISBN13:9789082240023
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Uitgever:La Red
Druk:1
Verschijningsdatum:13-5-2019
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over La Red

La Red, Spaans voor ‘Het Netwerk’, laat je sociaal kapitaal renderen. Dat doen we voor organisaties en de vele duizenden contacten van hun medewerkers. Iedereen heeft sociaal kapitaal. Mensen en organisaties zijn zich echter niet bewust van de waarde van hun sociale netwerk. Door het verbinden en mobiliseren van sociaal kapitaal laat je het voor jou en anderen werken. Het aan elkaar knopen van mensen, ideeën, kennis en informatie om je heen geeft betekenis. De waarde van je sociale netwerk is enorm!

Andere boeken door La Red

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        La Red Connect