Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Je moet gewoon van ze houden!

strategisch adviseren voor meer impact

Paperback NL 2015 9789082366815
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

In 'Je moet gewoon van ze houden!' wordt aan de hand van de C.O.N.T.A.C.T.-methode uiteengezet hoe elke HR-professional zich kan ontwikkelen tot strategisch adviseur van de lijnmanager.
Een makkelijk leesbaar boek over Sanne, een ambitieuze, betrokken en gedreven HR-manager. Ze wil haar bijdrage leveren aan de organisatie. Ze werkt hard en verstaat haar vak. Toch is het lastig om strategisch adviseur te worden.
Tot ze ontdekt welke specifieke eisen aan haar gesteld worden als het aankomt op strategische vraagstukken. Haar ogen worden geopend. De eisen blijken meer relationeel dan vakinhoudelijk te zijn. Dat heeft ze in haar opleiding niet geleerd. Het maken van contact is de sleutel voor succes.
Ontdek hoe Sanne met de C.O.N.T.A.C.T.-methode een doorbraak bereikt, haar invloed vergroot en de strategisch partner wordt, waar ze al jaren van droomt.

Erika Lunsche is organisatiesocioloog en helpt HR-professionals om met meer plezier meer impact te hebben. Zij heeft gewerkt als (interim)manager en HR-professional binnen de publieke sector, waaronder de politie, de zorg, Rijkswaterstaat, de Belastingdienst en het CBS. Nu is ze trainer en coach.
Erika heeft ervaren waar HR-professionals tegenaan lopen en onderzocht waar het management behoefte aan heeft.

Specificaties

ISBN13:9789082366815
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Humatter
Verschijningsdatum:18-4-2015
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Je moet gewoon van ze houden!