Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Lang leve Trump

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789083085913
Direct te downloaden

Samenvatting

Een dieet van Coca-Cola en Big Macs. Een New Yorks accent. Geblondeerd en gebruind. Donald Trump oogt typisch Amerikaans. Zijn presidentschap is dat ook.

Chaos en conflicten overheersen het nieuws uit het Witte Huis, maar leiden af van de mechanismen die erachter schuilgaan. Op deskundige en spitsvondige wijze beschrijft Raymond Mens hoe Trump ontwikkelingen in de Amerikaanse samenleving voor zijn politieke succes gebruikt.

Zakenman Donald Trump bouwde jarenlang aan zijn dollardoctrine waarmee hij Amerika op één plaatst. Hij gebruikt Twitter als megafoon, kaapt de Republikeinse partij en verstoort het feestje van machtige families die in Washington de dienst uitmaken. Zijn kiezers zien hem als een frisse wind, ook al is hij alleen eerlijk wanneer het hem uitkomt.

Door de vele voorbeelden uit speeches, debatten en interviews schetst dit boek een intrigerend beeld van de werkwijze van Amerika’s 45e president. Een tijdperk dat door zal dreunen als Trump er niet meer is. Zijdelings beschrijft Raymond zijn persoonlijke ervaringen met de Verenigde Staten.

Lang Leve Trump is een genuanceerd boek over een ongenuanceerde president.

Specificaties

ISBN13:9789083085913
Trefwoorden:Amerika, president, Trump
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:252
Druk:1
Verschijningsdatum:23-9-2020
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Expertrecensies (1)

Lang leve Trump - Een leerzaam en vlot leesbaar boek!
Louis Thorig | 9 september 2020
Alleen Trump zelf lijkt Trump te kunnen verslaan in de komende presidentsverkiezingen in de VS. Trump weet waar zijn kracht ligt: de economie.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (2)

column
Redactioneel - Lasadviezen
Pierre Pieterse 29 september 2020 Hoe je boeken kunt aanraden die je nog niet hebt gelezen, is mij een raadsel. Toch gebeurt dat vaak. In de vorm van zogenaamde leeslijstjes. Mensen die zo vlak voor de zomer laten weten welke boeken ze meenemen op vakantie, en ze meteen ook alvast aanbevelen aan anderen.
preview
Lang leve Trump - De tweestrijd is een achterhoedegevecht
Raymond Mens 27 augustus 2020 Lang leve Trump is een genuanceerd boek over een ongenuanceerde president. Bij wijze van voorproefje van het boek schreef Raymond Mens over de verkiezingen: 'De tweestrijd is een achterhoedegevecht'.

Over Raymond Mens

Raymond Mens is Amerikakenner en politicoloog. Hij studeerde In Amsterdam en Virginia. Daarna werkte hij onder andere als campagnestrateeg voor de VVD. Hij voorspelde in 2015 dat Donald Trump de presidentsverkiezingen weleens zou kunnen winnen. Tóen werd hij vooral verbaasd aangekeken. Nu is Raymond een veelgevraagd expert die de trends achter Trump analyseert en deze ontwikkelingen in het huidige Amerika plaatst.

Andere boeken door Raymond Mens

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Amerika op één
2. Breaking News
3. Republikeinse ruzies
4. De kracht van de kiesmannen
5. Wij tegen zij
6. Chaos in Charlottesville
7. Een presidentieel familiefeestje
8. De goudeerlijke leugenaar

Slotwoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Lang leve Trump