Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De Toekomst van Zorg

Zorgtrends voor de vergrijzende samenleving

Paperback Nederlands 2022 9789083207827
Verwachte levertijd ongeveer 12 werkdagen

Samenvatting

De zorgsector is tijdens de corona-pandemie dramatisch veranderd. De digitalisering en technologisering zijn versneld, flexibiliteit is toegenomen door het dealen met de crisis, maar ook het personeelsverloop is toegenomen.

De branche is relevanter dan ooit, zeker door de toenemende vergrijzing. Maar het Centraal Planbureau waarschuwt dat de zorg straks onbetaalbaar wordt. Hoe met alle trends en uitdagingen om te gaan. Deze lezing geeft stakeholders in de zorg een inkijkje in de zorg van morgen.

Doordat Adjiedj door zijn ziektes van hem en zijn man van de afgelopen jaren ook ervaringsdeskundige in de zorg is geworden, lardeert hij zijn verhaal met anecdotes en persoonlijke ervaringen met zorgverleners.

Specificaties

ISBN13:9789083207827
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:300
Druk:1
Verschijningsdatum:25-8-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas (1963) werd uitgeroepen tot Trendwatcher van het Jaar 2009 en Zwarte Zakenman van het jaar 2008. Hij geldt als 'eminent' (De Wereld Draait Door), 'prominent' (De Volkskrant), 'laagdrempelig' (De Telegraaf), 'Europa's beste trendwatcher' (Story), 'goed onderbouwend' (NRC Handelsblad), 'de verpersoonlijking van vooruitgang' (Elsevier), 'een top-10 spreker' (Management Team), 'niet alledaags' (Intermediair), 'origineel' (Elle), 'bijzonder' (Linda), 'spannend' (Esta), 'optimistisch' (CNN), 'inspirerend' (BBC), 'provocerend' (Het Parool) en 'vrolijk' (Trouw). Door de lezers van het blad 'Sprout' werd hij uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke mannen onder de 50.

Andere boeken door Adjiedj Bakas

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Toekomst van Zorg