Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Virtuele Dimensie

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789090275307
Direct te downloaden

Samenvatting

'Virtuele Dimensie' beschrijft de invloed van het internet op de moderne samenleving. De invloed van het web wordt bekeken vanuit een sociaal en zakelijk perspectief. World Wide Web verwijst naar een mondiaal netwerk waarin elk individu met toegang tot dit web zich kan verbinden met servers waar dan ook ter wereld. Er wordt ook wel gezegd dat we in een Global Village leven.

De wereld is niet meer zo groot als vroeger en de mondiale samenleving is meer dan ooit afhankelijk van het web en geeft vorm aan hoe wij communiceren en organiseren. Het web is niet alleen een netwerk van servers waarin mensen contact met elkaar leggen en zaken regelen maar ook een virtuele wereld waarin mensen hun tijd doorbrengen. Het web is niet meer een plek om alleen aan specifieke taken te voldoen maar ook om hedonische behoeften te volbrengen.

In de eerste jaren van het web leek internet onder controle, tegenwoordig controleert het internet de mens. We zijn afhankelijk en zelfs verslaafd aan geraakt. Een ebook dat zoveel meer zegt over de gevolgen van het internet en hoe alles tot stand komt wordt in Virtuele Dimensie in de schijnwerpers gebracht. Een ebook voor jong en oud en een onderwerp dat ons allen aangaat.

Specificaties

ISBN13:9789090275307
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:4
Uitgever:Explores
Druk:1
Verschijningsdatum:17-5-2013

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ali Uzun

Ali Uzun heeft communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd en richt zich voornamelijk op de digitale media en de effecten ervan op de samenleving. Hij schrijft veel over sociale media, technologie en marketing op zijn weblog.

Andere boeken door Ali Uzun

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Virtuele Dimensie