Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Van zelfstandige naar ondernemer in 15 uitdagingen

Paperback NL 2018 9789090311357
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Van je passie je beroep maken is moeilijk, maar een onderneming uitbouwen waar vele handen met een duidelijke visie aan 1 resultaat werken, is een nog grotere challenge. Het vergt bloed, tranen, veel stress en lef om te durven falen. En de juiste inzichten en technieken. Daarover gaat dit boek.

“Mijn carrière als ondernemer is een constante zoektocht naar inzichten. Voor klanten en voor mezelf. Maar zelden of nooit vond ik een boek dat naast inspireren en context aanreiken, ook de juiste inzichten gaf om in toepasbare acties om te zetten. Dit boek vertelt mijn verhaal, maar ook dat van andere ondernemers, want we maken allemaal een versie mee van dit groeitraject. Het biedt een antwoord om elke ondernemer in een groeiend bedrijf, in welke sector ook, te wapenen voor wat er op hun pad komt.

Verwacht je aan inzichten en reflectie, maar ook heel wat praktische tools die écht werken. Dit boek heeft, zelfs als je slechts enkele dingen gebruikt, een meetbare impact op je business.” – Andy Coomans

Specificaties

ISBN13:9789090311357
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:338
Uitgever:Nmg nv
Verschijningsdatum:14-12-2018
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Van zelfstandige naar ondernemer in 15 uitdagingen