Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Bijeenkomsten ontrafeld

Zo bespreek je plannen die de wereld veranderen

Paperback NL 2023 9789090368665
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Bijeenkomsten staan stevig onder druk. De wereld wordt complexer, vraagstukken taaier en niemand slikt zomaar iets voor zoete koek. Toch heb je goed georganiseerde ontmoetingen nodig om dingen voor elkaar te krijgen in onze samenleving. Of het nou gaat over natuurherstel, het overeind houden van de zorg, woningen van het gas af krijgen, het onderwijs verbeteren of de economie circulair maken. Hoog tijd dus om bijeenkomsten opnieuw uit te vinden.
Dit boek helpt je te begrijpen hoe bijeenkomsten werken en biedt handvatten om ze te verbeteren. Diepgravend en praktisch. Hoe houd je een gesprek op koers? Waar komen emoties vandaan en hoe ga je ermee om? Hoe maak je complexe informatie behapbaar? Wat is eigenlijk de ideale zaalopstelling? En hoe kun je groepen helpen betere besluiten te nemen?

Marcel Brosens en Raymond Reesink besloten ruim vijftien jaar geleden – als eersten in Nederland – zich specifiek toe te leggen op het ontwerpen én begeleiden van grote en kleine bijeenkomsten. In Bijeenkomsten ontrafeld delen zij hun ervaringen, verrijkt met inzichten uit de wetenschap.

Een boek voor iedereen die de wereld vooruit wil helpen en zich realiseert dat dit alleen in gesprek met andersdenkenden kan.

Specificaties

ISBN13:9789090368665
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:288
Uitgever:Sentink
Verschijningsdatum:24-3-2023
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bijeenkomsten ontrafeld