Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Aanvullende literatuur BiSL® Advanced examen

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2016 9789401800662
Direct te downloaden

Samenvatting

Effectief beheer van de informatievoorziening is van vitaal belang. Als resultaat van de professionalisering van IT-diensten in de afgelopen jaren is, vanuit zakelijk perspectief gezien, de behoefte aan effectiever en efficiënter gebruik van informatie en meer support aan eindgebruikers aanzienlijk gegroeid.
Het Business information Services Library (BiSL®) model, ontwikkeld door de ASL BiSL Foundation, biedt een leidraad voor het toepassen van een professionele en systematische aanpak voor het beheer van de informatievoorziening.
Terwijl IT ervoor zorgt dat de gegevens worden opgeslagen, verwerkt en beschikbaar zijn, staat het beheren van de informatievoorziening ervoor garant dat een organisatie op effectieve en efficiënte wijze kan reageren op specifieke eisen vanuit de business.

Specificaties

ISBN13:9789401800662
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:3-9-2016
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Machteld Meijer

Machteld Meijer (Maise) is zelfstandig senior consultant. Ze heeft belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van BiSL en ASL en is een ervaren trainer en examenontwikkelaar voor deze framework. Ook heeft ze deze op diverse plaatsen geïmplementeerd. Ze heeft talrijke publicaties en gastcolleges verzorgd op haar vakgebied.

Andere boeken door Machteld Meijer

Over René Sieders

René Sieders is medeoprichter en eigenaar van The Lifecycle Company, de strategische kennispartner van de ASL BiSL Foundation. René heeft bijgedragen aan de (door-) ontwikkeling van de ASL- en BiSL frameworks. Tevens heeft hij een leidende rol gespeeld bij de ontwikkeling van ISO/IEC 16350, de internationale standaard voor applicatiemanagement, gebaseerd op ASL. In het dagelijks leven helpt hij organisaties bij het inrichten en professionaliseren van applicatiemanagement, functioneel beheer en informatiemanagement en I-governance.

Andere boeken door René Sieders

Over René Visser

René Visser heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van IT-servicemanagement, waarbij 7 jaar bij een grote bank en 15 jaar bij een grote Nederlandse IT-service provider. In 2009 heeft Rene samen met enkele partners onder de naam Rendabel Groen een adviesbureau voor duurzaam ondernemen opgericht. Daarnaast is hij als externe docent verbonden aan de Hogeschool Rotterdam en is hij werkzaam voor Pink Elephant als trainer en adviseur. Rene Visser is als ITIL Expert bij zowel EXIN als bij APMG volledig gecertificeerd voor alle ITIL en BiSL trainingen. Voor EXIN heeft Rene o.a. de Green IT examens ontwikkeld en is hij één van de drie auteurs van het EXIN Werkboek Green IT Foundation. Tevens heeft hij meerdere artikelen over het onderwerp Green It gepubliceerd.

Andere boeken door René Visser

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Aanvullende literatuur BiSL® Advanced examen