Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In zes stappen naar meer omzet

Ook jouw winkel kan weer scoren!

Paperback Nederlands 2017 9789402233728
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Wil uw omzet maar niet omhoog en lijkt het alsof u tegen de bierkaai vecht? Wilt u er samen met uw team alles aan doen om uw bedrijf er weer bovenop te helpen, maar valt het telkens weer tegen? Wees gerust, u bent niet de enige! Maar er is ook hoop!

Met mijn beproefde zes stappenmethode heb ik al menig ondernemer de weg naar succes laten ontdekken. Vrijwel zeker werkt dit ook voor u!

Naast het zes stappenplan geeft dit boek u bovendien een inspiratie boost waardoor u er weer volop zin in krijgt om ermee aan de slag te gaan!

Specificaties

ISBN13:9789402233728
Trefwoorden:retail, detailhandel
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:123
Uitgever:Boekscout
Druk:1
Verschijningsdatum:24-2-2017
Hoofdrubriek:Reclame en verkoop

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Fred Rutgers

Fred Rutgers, is auteur, keynotespeaker en managementconsultant. Toen hij het familiebedrijf overnam, ontdekte hij al snel de kracht van slimme marketing en sales strategieen. Daarom maakte hij de overstap naar het grotere bedrijfsleven. Hij werd o.a. directeur product en marketing bij een klein van origine engels postorderbedrijf, partner bij een groot internationaal opererend marketing & sales consultancy & salespromotion bedrijf. Verder werkte hij aan diverse chipper, chipknip en loyalty projecten, was hij werkzaam als leverancier van marketing en financiele strategische tools, hij was directeur / medeeigenaar van enkele kleinere telecomaanbieders. Na een korte carriere als directeur van een grote webshop heeft hij een eigen isolatiebedrijf gekocht dat hij ook tot een succes maakte. Inmiddels heeft Fred zich volledig gestort op het schrijven van boeken, het houden van lezingen en toespraken over management en sales onderwerpen. Tevens spreekt hij met passie over duurzaamheidsvraagstukken. Om betrokken te blijven bij de laatste ontwikkelingen is hij regelmatig actief als boardroom consultant om ondernemers te helpen bij het ontwikkelen en uitvoeren van businessplannen en lost hij regelmatig commerciële vraagstukken op voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Andere boeken door Fred Rutgers

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In zes stappen naar meer omzet