Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Durftevragen

De kracht van sociale overwaarde

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789461260222
Direct te downloaden

Samenvatting

Ongebruikte kantoorgebouwen, laptops, ideeën en contacten: samen hebben we meer welvaart en creativiteit dan we nodig hebben. In dit boek kunt u lezen hoe u deze overwaarde kunt benutten, gewoon door te vragen!

Nils Roemen en Fanny Koerts beschrijven hoe durftevragen Nederland heeft veroverd. Mede dankzij sociale media als Twitter en de hashtag #durftevragen groeide het uit van een sympathiek idee tot een fenomeen, een nieuwe manier van denken.

Lees praktische tips en inspirerende ervaringen van mensen die erin slaagden voor elkaar te krijgen wat ze wilden. Ontdek hoe ook u slim kunt samenwerken met mensen binnen en buiten uw netwerk.

Durftevragen, en help mee om het gat tussen vraag en aanbod te dichten. Er is genoeg voor iedereen.

Specificaties

ISBN13:9789461260222
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:109
Druk:1
Verschijningsdatum:23-11-2011

Expertrecensies (2)

Durf te vragen
Amber Zwartbol | 18 mei 2012
'Onze grootste armoede is wellicht dat we onze rijkdom niet eerlijk kunnen verdelen'. De eerste woorden die een van de auteurs, Roemen, tot zijn lezers richt, nog voordat 'Durftevragen' goed en wel is begonnen. Mijn interesse is gewekt. Delen om te vervolgens te vermenigvuldigen!
Lees verder
Durf te vragen
Linda Poort | 3 februari 2012
'Durftevragen' is een enorm inspirerend naslagwerk voor iedereen die fan is van de kracht van sociale overwaarde. Tegelijkertijd is het ook een zeer goede omschrijving van durftevragen voor iedereen die nog niet met dit internetfenomeen bekend is. Met behulp van sociale media als Twitter en de hashtag #durftevragen worden vraag en antwoord aan elkaar geknoopt. Als je met ideeën, problemen of niet van de grond komende plannen rondloopt, weet je na het lezen van dit boek zeker weer welke kant je uit moet.
Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
6 stemmen
4
1
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Nils Roemen

Nils Roemen is mede-oprichter en -bedenker van Durftevragen. Als ondernemer en spreker spoort hij mensen aan bergen te verzetten en meer voor elkaar te krijgen. De juiste bronnen aanboren, hulp vragen, je netwerk mobiliseren en op je bek durven gaan zijn hierbij sleutelbegrippen.

Andere boeken door Nils Roemen

Over Fanny Koerts

Fanny Koerts is Durftevragen-begeleider en sociaal ondernemer. Mogelijkheden ontdekken, kansen benutten, talent ontwikkelen en mensen verbinden aan gezamenlijke doelen is wat ze het liefst doet. Fanny werkt veel samen met maatschappelijke organisaties en houdt er van om met een team van mensen projecten te realiseren die vooraf onmogelijk lijken.

Andere boeken door Fanny Koerts

Inhoudsopgave

Inleiding: Overvloed, waar vindt je dat?

1. Wat is er eigenlijk aan de hand?
2. Wat wil jij nou eigenlijk?
3. Hoe formuleer je een goede vraag?
4. Wie wil mij helpen?
5. En nu aan de slag
6. Stel dat iedereen durft te vragen!
7. De durftevragengereedschapskist
8. Onze vragenlijst

Leestips
Tot slot

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Durftevragen