Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

OR en pensioen

Paperback Nederlands 2017 9789462155466
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Dit boek gaat over pensioen en de betrokkenheid van de ondernemingsraad. Het pensioenstelsel in Nederland wordt beschreven, inclusief de pensioenpijlers, pensioenuitvoerders en de berekening van pensioen. Uiteraard wordt uitvoerig stilgestaan bij de rol van medezeggenschap bij de invoering, wijziging of intrekking van pensioenregelingen en in brede zin de betrokkenheid van de medezeggenschap bij het thema pensioen.

Ook is er aandacht voor de beslechting van geschillen rondom pensioen en de rol van pensioenspecialisten. Tot slot worden enkele recente ontwikkelingen in pensioenland behandeld.

Specificaties

ISBN13:9789462155466
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:108
Uitgever:VMN Media
Druk:2
Verschijningsdatum:6-7-2017
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Steven Jellinghaus

Dr.mr. Steven Jellinghaus (1969) is advocaat-partner en register-mediator verbonden aan De Voort Advocaten & Mediators te Tilburg. Aldaar richt zijn praktijk zich op de collectieve aspecten van het arbeidsrecht en het sportrecht. Tevens is hij als universitair docent verbonden aan het departement sociaal recht en sociale politiek van de Universiteit van Tilburg. In 2003 is hij daar gepromoveerd op het onderwerp harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, in het bijzonder na fusie en overname. Hij heeft vele publicaties op zijn naam en verzorgt regelmatig post-academisch onderwijs.

Andere boeken door Steven Jellinghaus

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        OR en pensioen