Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 4 stappen naar een onverslaanbare organisatie binnen de financiële dienstverlening

ondernemen binnen de financiële dienstverlening vanuit een nieuw paradigma

Paperback Nederlands 2017 9789462662315
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Veel ondernemers zijn 'op zoek'. Op zoek naar bestaansrecht. Op zoek naar een unieke plek in hun markt. Naar tevreden en trouwe klanten. Naar omzetgroei. Maar hoe doe je dat? Hoe maak je van je bedrijf een uiterst winstgevende en Onverslaanbare Organisatie?
Dit boek neemt jou als financieel dienstverlener bij de hand en leidt je stap voor stap door het unieke 4 Stappenmodel. Het leert je hoe je Ultieme Klanttevredenheid creëert en laat je inzien hoe dit automatisch leidt tot Maximale Winstgevendheid. Want dat kan! Dankzij een verrassende en unieke invalshoek, vanuit een nieuw en verfrissend paradigma.
Lees hoe een financiële dienstverlener zijn 'vastgeroeste' bedrijf Flynt Financial Management binnen 5 jaar weet uit te bouwen tot een uiterst winstgevend en internationaal opererend concern. Kruip in de huid van Paul Flynt en leer met hem hoe je je eigen Onverslaanbare Organisatie kunt creëren!
Over de auteur
Ewout Strijker is naast auteur ook een echte entrepreneur met een passie voor innovatie. 'De toekomst bestaat niet, die ontstaat', is zijn credo. Hij is bijna 30 jaar actief binnen de financiële dienstverlening en heeft een uitgesproken visie op de toekomst van de sector. Want binnen de branche wordt steeds meer technologie toegevoegd aan ambachtelijk¬heid en dat biedt enorme kansen. Voor iedereen. En op ieder niveau. Onder het motto 'Kennis delen is macht' deelt hij zijn kennis en visie graag met anderen.

Specificaties

ISBN13:9789462662315
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:7-3-2017
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 4 stappen naar een onverslaanbare organisatie binnen de financiële dienstverlening