Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Mindgym: Sportschool voor je geest

In 12 weken meer focus, rust én energie

Audio-download Mp3 Nederlands 2018 9789463270458
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent.
Wouter de Jong laat in Mindgym zien hoe je in 12 weken je mentale conditie kunt verbeteren. Door wetenschappelijke inzichten af te wisselen met praktische oefeningen en dankzij de vele mooie anekdotes, rake citaten en interessante weetjes zal dit boek zelfs de meest nuchtere lezers onder ons aanspreken.
Het audiobook van Mindgym wordt voorgelezen door Elise Schaap!

In de 'sportschool voor je geest' leer je:
* Hoe je met meer aandacht kunt leven
* Waarom streven naar geluk allesbehalve egoïstisch is
* Te willen wat je hebt
* Je relatie met vrienden en collega's te versterken
* Van je piekerdrift af te komen
* Positieve emoties langer vast te houden
* De edele kunst van het falen
* Meer gedaan te krijgen in minder tijd

'De Jong is een kundig trainer die zelfs de grootste scepticus weet te raken en te verrassen.' CARICE VAN HOUTEN

'De Jong krijgt elke geest in beweging met zijn kennis en bevlogen energie.' DIEDERICK CROESE, CEO SINGULARITY UNIVERSITY NL

Wouter de Jong is een veelgevraagd spreker, trainer en consultant. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
Maud Beucker Andreae is freelance journalist en schreef samen met De Jong dit boek. Ze publiceert onder meer in Het Financieele Dagblad, NRC Handelsblad, JAN Magazine en Margriet.

Mindgym werd voorgelezen door Elise Schaap.

Specificaties

ISBN13:9789463270458
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Verschijningsdatum:8-2-2018
ISSN:

Expertrecensies (2)

Mindgym - 'Een briljant boek'
Elly Stroo Cloeck | 18 juni 2018
Acht seconden. Zolang kun je je aandacht onafgebroken richten op iets of iemand. Daarna zakt de focus weer in, op weg naar chips, apps of gedachten. In 2000 was de gemiddelde aandachtsspanne nog twaalf seconden.
Lees verder
Mindgym - 'Een bijzonder waardevol boek'
Brigitte Koehler | 13 juni 2018
Gezond leven is in. Gezond eten is in. Naar de sportschool gaan is in. Alleen we vergeten daarbij onze mentale conditie. Terwijl het spreekwoord ‘Mens sana in corpore sano’ oftewel ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ niet voor niets al eeuwen bestaat. In zijn boek Mindgym leert Wouter de Jong ons in 12 weken hoe we onze mentale conditie kunnen verbeteren.
Lees verder

Lezersrecensies

4.3 van de 5
12 stemmen
7
1
4
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Mindgym - Sportschool voor je geest
Wouter de Jong 20 mei 2018 Wonderlijk genoeg gaan reclames over horloges vaak over tijdloze momen­ten, waarbij je het niet in je hoofd haalt om te kijken hoe laat het is. Een man en vrouw zwoel kussend, met beiden een glinsterend horloge om. Een stoere bergbeklimmer die op een rots aan één arm hangt, waarbij om zijn pols een mooi klokje prijkt.

Over Wouter de Jong

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn bestseller ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’ kwam in 2018 uit bij Maven Publishing, begin 2019 volgde ‘Mindgym Work-outs’. Eind 2019 verscheen zijn superpopulaire boek voor kinderen: 'Superkrachten voor je hoofd', oftewel Mindgym voor kids. De Jong geeft regelmatig workshops, trainingen en keynotes voor bedrijven en organisaties.

Andere boeken door Wouter de Jong

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Mindgym: Sportschool voor je geest