Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Een nieuwe werkrealiteit

Gebonden NL 2022 9789464375145
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Onze manier van werken verandert. Werken op afstand, of hybride werken, begint een vaste plek in ons werkende leven te krijgen. Het lijkt nu echter vooral te gaan over waar we werken - op kantoor, thuis of elders - maar de echte transformatie die we moeten doormaken gaat over hoe we werken. Werken vanuit huis betekent namelijk niet dat je altijd geconcentreerd kan werken. Werken op kantoor betekent niet dat je automatisch meer verbonden bent met je collega’s. Nu onze manier van werken zo hevig aan het veranderen is, is dit meer dan ooit het moment om daar invloed op uit te oefenen. Organisatiefuturoloog Arjen Banach laat zien hoe je samen met je collega’s de beste manier van werken ontdekt, in de nieuwe werkrealiteit.

Uitvoeren of uitvinden…?
Nu is meer dan ooit het moment aangebroken waarop je niet alleen je werk moet uitvoeren, maar bovenal je manier van werken moet uitvinden.

Arjen Banach is organisatiefuturoloog en veelgevraagd spreker. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe we werken inspireert hij professionals in binnen- en buitenland met de vele lezingen en webinars die hij jaarlijks geeft. Zijn eerdere boek Organisatievibe werd genomineerd voor Managementboek van het Jaar en zijn tweede boek Remote Leiderschap - dat uitkwam tijdens de eerste lockdown - maakt inzichtelijk hoe je effectief werkt en leiding geeft op afstand. In 2018 werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers van Nederland.

Specificaties

ISBN13:9789464375145
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Uitgever:Boekengilde B.V.
Verschijningsdatum:3-6-2022
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Een nieuwe werkrealiteit