Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Rouwregels

Over rouw op het werk

Paperback Nederlands 2015 9789492011237
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Dit boek wil een praktische handreiking zijn in het omgaan met verlies en rouw op het werk. Praktisch en toepasbaar, door achtergrondinformatie te geven over verlies en rouw en het 'wat' en het 'hoe' te combineren. En door aan te geven wat je in situatiesvan overlijden en terminale ziekte wél kunt doen en wat je beter kunt nalaten.
Wat doe je als werkgever, personeelsverantwoordelijke of hoofd P&O wanneer je oog en oor wilt hebben voor de minder 'maakbare' kanten in de organisatie? Hoe spreek je de veerkracht van medewerkers weer aan, wanneer die geconfronteerd zijn met verlies en de eindigheid van het leven?
De auteurs hebben hun sporen verdiend in het werken rondom verlies en rouw met mensen en organisaties in Nederland en Vlaanderen. Zij introduceerden, veelal gezamenlijk, het thema verlies in brede zin in de zakelijke context.

Specificaties

ISBN13:9789492011237
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Druk:1
Verschijningsdatum:20-8-2015

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jakob van Wielink

Jakob van Wielink is internationaal leiderschapscoach en trainer. Hij werkt met professionals en hun organisaties in het vinden en leven van hun roeping op weg naar vreugde en duurzaam succes. Jakob schrijft en spreekt over persoonlijke en professionele transitie: verandering op identiteitsniveau. Jakob is partner bij De School voor Transitie en is verbonden aan het Portland Institute for Loss and Transition.

Andere boeken door Jakob van Wielink

Over Leo Wilhelm

Leo Wilhelm is leidinggevende bij de Rijksoverheid en verbonden aan De School voor Transitie.

Andere boeken door Leo Wilhelm

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Rouwregels